[b3/b4] Ciekawostka - obnizanie -60mm i wiecej
przemek czasm na dordze nie ma czasu zeby znalezc pomysl jak przejechac :mrgreen: ja tak raz mialem w wakacje kiedy to jadac pod gore zobaczylem na szczycie gory sygnalizacje swietlna ktora pokazala mi pomaranczowe ... no to co ja gazu przelecialem jestem na szczycie gorya tu tuz przede mna zroblili wycinke asfaltu na calym moim pasie ... jak to wyglada kazdy wie w pewnym momencie brakuje pod klami kilku cm asfaltu, z czegos takiego ja na swoim zawiasie i kolach gdzie praktycznie nie mam profilu bocznego w oponce musze zjezdzac prawie z zerowej predkosci a mialem wtedy ze 100km/h , na dokladke taxiarz jadcy za mna pomyslal ze przeleci za mna siedzac mi na zderzaku ... szczescie bylo takie ze trasa na warszawe byl pusta i na przeciwnym pasie nie bylo wycinki ani zadego wozu ... polecialem pod prad ... czarne e34 na sałacie nie zdazylo zrobic tego manewru i poszły iskry ... a mial seryjny zawias takze pamietajcie chlopaki polskie bezdroża potrafią zaskoczyć :roll:
Racja racja ja dzisiaj wyjeżdzając ze sklepu z podziemnym parkingiem miałem nielada wyczyn wjechać wiechałem ale wyjeżdzałem około 10minut ponieważ wyjazd był pod dość dużą góreczkę to jeszcze jakiś mądry architekcik wymyślił na samej górze próg zwalniajacy no i niestety progi które założyłem 4 dni temu ponownie muszę kleić i malować ale to właśnie jest Polska Dziwna Kraina
- siwusek216
- Forum Audi 80
- siwusek216
- Forum Audi 80
kólka przód 215/50/15 tył 225/50/15 założyłem progi m3 i szczerze pisząc jest pięknie tylko trzeba uważać jak cholera żeby nie wpaść na coś co wystaje powyżej 8 cm pozdrawiam i jutro dam fotki nie skończonego jeszcze autka ale jeszcze pare dni i będzie niezły efekt
pozdrowinka dla wszystkich klubowiczów
pozdrowinka dla wszystkich klubowiczów