[scroll]

[/scroll]
Rozumiem że mój smartfon w takim razie tego nie widzi? Sorry ale nie wierze albo sie nie rozumiemy, jak wstawi tu ktoś screena ze swojego smartfona jak mu sie strona otwiera to uwierze a na razie nadal uważam że nasze forum nie współgra ze smartfonami.Jarewa pisze:O dawna jest dostosowany...Roman_S pisze:. Dlatego uważam że pierwszy krok to dostosowanie strony do urządzeń mobilnych
Tu chodzi by dostosować do programów typu "Tapatalk" itd...... co i tak blednę koło bo to przeważnie ludzie co tylko zaglądną i uciekną
To teraz wejdź sobie na fejsbuka na telefonie i zobacz czy tam też musisz "dwoma palcami powiększać i wsio". Nie musisz bo strona fb automatycznie ma ten sam rozmiar co ekran smartfona. o to właśnie chodzi i to chyba jest problemem do rozwiązania pod tytułem forum a fejsbuk? Bo wybacz ale to że stronę można palcami przybliżyć i się zalogować palcami to wcale nie znaczy że strona jest dostosowana do wyświetlania na smartfonie. I wiadomo, ja też płakał nie będę bo jestem na forum parę lat i nadal będę nawet jak będzie tak samo jak do tej pory ale skoro jest założony temat w którym żalimy się czemu forum "przegrywa" z fb to może warto spojrzeć prawdzie w oczy i zauważyć że faktycznie fb jest o kilka kroków bliżej w stosunku do "młodych" użytkowników. Ewentualnie można nie zrobić nic, pisać że "ja tylko na komputerze", "młodzi niech se tam klikają" ale nadal na tym forum będziemy tylko my i prawie nikt nowy w porównaniu z fb. I w takim wypadku ten temat będzie mógł pójść do kosza, bo przecież jest fajnie, forum to kopalnia wiedzy a jak ktoś jest na fb to leń. Zgadzam się w 100% że forum to baza wiedzy ale jak widać to chyba w 2020 to nie wystarcza. Więc pytanie do autora tematu i wszystkich zainteresowanych czy faktycznie coś chcemy zrobić żeby przyciągnąć użytkowników czy mamy ten temat tylko żeby ponarzekaćJarewa pisze:[url=https://images89.fotosik.pl/337/d3ac962bebb9f690.png]Obrazek[/URL]
[url=https://images92.fotosik.pl/337/4456f7be470e8964.png]Obrazek[/URL]
[url=https://images89.fotosik.pl/337/e33f92f2c4f1f63em.png]Obrazek[/URL]
Co chcesz dostosować?? dwa palce powiekszanie zmniejszanie wsio działa i czytelne...

Wszystko się da zrobić, zobacz sobie forum hondy accord - accordklubpolska.pl tylko koniecznie na smartfonie. Myślę że każdy z Was się zgodzi że o wiele przyjemniej się to czyta. Co do limitów słów możesz mieć rację, nie znam się na tym kompletnie więc jak to przerobic to nie mam pojęcia, fakt że na pewno się da, pytanie na ile nasz "fachman" od forum by to ogarnął, o ile by miał czas.Jarewa pisze:Nie da się to co mówisz to nie ma sensu... Zobacz sobie na fejsbuka maxymalna liczbę liter w poście czy odpowiedzi... Nie pogodzisz tego bo byś musiał tu na forum limity wprowadzić słów.....
Tu zapewne też dużo racji masz, facebook trzyma sie mocno i w pewnej grupie wiekowej jest to portal, z którym żyją na co dzień itd.Jarewa pisze:[ Dodano: 2020-03-25, 13:54 ]
Druga kwestia i tak jakby dostosowali to nie przyjdą Facebook to Facebook młodzi tam siedzą więc tam będą...
Moim zdaniem żeby ludzi przyciągnąć to trzeba ta wiedzę zamknąć.. Żeby nie była ogólnodostępna zmusić... Sami napewno nie przyjdą... Bo i po co??? Skoro jak trzeba wiedzą tu aa forum jest ogolno dostępna??? Zrobić tak jak Facebook i zamknąć forum tylko dla zalogowanych i aktywnych..
[ Dodano: 2020-03-25, 13:58 ]
Nawet na zagranicznych forach żeby coś przeczytać ściągnąć specyfikację trzeba być zalogowany i aktywny....

ooooo polać mu też w sumie byłbym za tym, tylko pytanie co na to Adrzejowy gogool?Jarewa pisze: Zrobić tak jak Facebook i zamknąć forum tylko dla zalogowanych i aktywnych..