POTRZEBNY PROJEKT
Dobre, Polski Klub Audi 80 z Audi A8 w logo :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Pitbull71 pisze:A co wy na to żeby to przerobić, zmienić czcziąnkę etc.
[url=http://img206.imageshack.us/img206/1892/95698512kd5.th.jpg]Obrazek[/URL]
BTW Kombinujecie z tym logo, jak koń pod góre, jeśli to ma czemuś służyć (wydaję mi się, że reklamie klubu, ale może źle myśle), to ma być czytelne i wystarczyłby zwykły mały napis. Do tego jakaś charakterystyczna czcionka i po sprawie.
Polski Klub Audi 80 <-większa czcionka
www.audi80.pl <-mniejsza czcionka
Jeśli koniecznie ma być jakieś logo to niech będzie w wersji "mini" po obu stronach, albo po jednej stronie napisu "Polski Klub Audi 80"
Chyba, że większość z Was skrycie marzy o tym, żeby jakiś "Sticker Tuning" zrobić, ale nie macie odwagi coś bez sensu na autku nakleić, a tu macie wymówkę i "super wypaśną" naklejkę na furze. :mrgreen:
No offence
Zrob szkic zeskanuj i wstaw tu Graficy postarają się zrobić tak jak Ty widzisz:)jmm pisze: BTW Kombinujecie z tym logo, jak koń pod góre, jeśli to ma czemuś służyć (wydaję mi się, że reklamie klubu, ale może źle myśle), to ma być czytelne i wystarczyłby zwykły mały napis. Do tego jakaś charakterystyczna czcionka i po sprawie.
Jeśli koniecznie ma być jakieś logo to niech będzie w wersji "mini" po obu stronach, albo po jednej stronie napisu "Polski Klub Audi 80"
Postaram się coś w nocy wymodzić, ale nie trzeba tu jakiegoś wielkiego projektu robicPitbull71 pisze:Zrob szkic zeskanuj i wstaw tu Graficy postarają się zrobić tak jak Ty widzisz:)jmm pisze: BTW Kombinujecie z tym logo, jak koń pod góre, jeśli to ma czemuś służyć (wydaję mi się, że reklamie klubu, ale może źle myśle), to ma być czytelne i wystarczyłby zwykły mały napis. Do tego jakaś charakterystyczna czcionka i po sprawie.
W sumie jest tu dużo racji proste logo z reguły jest najlepsze.jmm pisze: Postaram się coś w nocy wymodzić, ale nie trzeba tu jakiegoś wielkiego projektu robic
Mi się podoba logo kolegi wilu8 ale nie ma wersji na czarne auta ; / no i dużo zabawy w nalepianie:
Logo powinno zawierać wg. mnie :
-Jeśli klub jeździłby na zloty za granice to barwy Polski
-Linka na forum
-Logo auta/bądź coś co charakteryzuje A80(żeby taki laik jak ja wiedział, że to chodzi o ten model, a nie inny lub przynajmniej markę)
-Nazwę klubu
No i logo powinno być proste i dobrze jakby miało 2 kolory.
poddam lekkiej poprawie ten czcionka odpowiednie wielkosci liter
[ Dodano: 2007-02-06, 20:09 ]
adres strony troche większy wym.6/12cm
[ Dodano: 2007-02-06, 23:05 ]
A jeszcze pytanie do administracji czy nie ma w planie zmiany nagłowka klubowego barw itp żeby sie nie okazało ze wlepki zrobią sie za jakiś czas nie swieże
[ Dodano: 2007-02-06, 23:08 ]
wym.6/12cm lub jajo typu PL
[ Dodano: 2007-02-12, 18:59 ]
o to moja propozycja wym 6,5cm na 15cm koszt 1,70 zł + przesylka zainteresowanych prosze o kontakt
![Obrazek]()
![Obrazek]()
[ Dodano: 2007-02-06, 20:09 ]
adres strony troche większy wym.6/12cm
[ Dodano: 2007-02-06, 23:05 ]
A jeszcze pytanie do administracji czy nie ma w planie zmiany nagłowka klubowego barw itp żeby sie nie okazało ze wlepki zrobią sie za jakiś czas nie swieże
[ Dodano: 2007-02-06, 23:08 ]
wym.6/12cm lub jajo typu PL
[ Dodano: 2007-02-12, 18:59 ]
o to moja propozycja wym 6,5cm na 15cm koszt 1,70 zł + przesylka zainteresowanych prosze o kontakt

- topor
- Forum Audi 80

- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
:mrgreen:
naklejeka ktora WILU nam przedstawil jest wrecz idealna, fajny kolor i co najwazniejsze czytelna. Jezeli znjdzie sie grupa osob zainteresowana naklejkami, dojdzie to do skutku tak jak ramki:) cena naklejki jest niewielka wrecz bardzo mala dlatego mam nadzieje ze chetnych bedzie duzo
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
naklejeka ktora WILU nam przedstawil jest wrecz idealna, fajny kolor i co najwazniejsze czytelna. Jezeli znjdzie sie grupa osob zainteresowana naklejkami, dojdzie to do skutku tak jak ramki:) cena naklejki jest niewielka wrecz bardzo mala dlatego mam nadzieje ze chetnych bedzie duzo
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: