[All] Malowanie zaciskow i bebnow
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zgodnie z zapowiedzią przygotowałem mały retusz graficzny. Oczywiście porównania jeśli chodzi o real to nie ma, ale daje to jakieś wyobrażenie.
Ciemny czerwony (ciemniejszy niż obecnie mam):
Żółty (Trochę zły kolor wybrałem ale ogóle wyobrażenie powinno być):
No i srebny:
Szczerze powiem że już mi się ten żółty tak nie za bardzo podoba. Chyba zbyt pstrokato by to wyglądało. Moja dziewczyna już mi powiedziała że jak przemaluje to na żółto to będzie mówić na moją niunie „pszczułka”.
Trochę czasu jeszcze do zastanowienie się mam, bo na razie nie znajdę tyle czasu żeby to zrobić.
Ciemny czerwony (ciemniejszy niż obecnie mam):
Żółty (Trochę zły kolor wybrałem ale ogóle wyobrażenie powinno być):
No i srebny:
Szczerze powiem że już mi się ten żółty tak nie za bardzo podoba. Chyba zbyt pstrokato by to wyglądało. Moja dziewczyna już mi powiedziała że jak przemaluje to na żółto to będzie mówić na moją niunie „pszczułka”.
Trochę czasu jeszcze do zastanowienie się mam, bo na razie nie znajdę tyle czasu żeby to zrobić.
-
- Forum Audi 80
najlepiej będzie to wyglądało jak pomalujesz na troche jaśniejszy czerwony ! <ok> srebrny to totalna kaszana a żółty to........no coment !
a u mnie wygląda to tak....http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 482eaa80d5 <-------- może słabo widać, ale myślę żę jest ok ! <ok> kolor to meksykańska czerwień czy coś takiego ! :lol:
a u mnie wygląda to tak....http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 482eaa80d5 <-------- może słabo widać, ale myślę żę jest ok ! <ok> kolor to meksykańska czerwień czy coś takiego ! :lol:
a jak ja mam srebna 90 to na jaki kolorek pierdyknac??? myslalem nad srebnym i ladnym niebieskim
viewtopic.php?t=10964
viewtopic.php?t=10964
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
EDD do Ciebie by pasował krwistoczerwony przy tych kapciach <ok> a najgorszym wypadku srebrny [chrom?]
ja mam białą i jak tylko zaopatrzę się w alukapcie to zaciski i bebny pójdą na biało <ok> czerwony, żółty, niebieski do niczego mi nie będą pasować, a białych jeszcze u nikogo nie widziałem <ok> a srebrny? hm... zależy od alu, chrom... nie stac mnie na to :roll:
ja mam białą i jak tylko zaopatrzę się w alukapcie to zaciski i bebny pójdą na biało <ok> czerwony, żółty, niebieski do niczego mi nie będą pasować, a białych jeszcze u nikogo nie widziałem <ok> a srebrny? hm... zależy od alu, chrom... nie stac mnie na to :roll:
Najlepiej doradź sie żony/dziewczyny. Kobiety to zawsze wiedzą jaki kolorek kiecki pasuje do ich nowych bucików. <mikolaj>edd pisze:a jak ja mam srebna 90 to na jaki kolorek pierdyknac??? myslalem nad srebnym i ladnym niebieskim
viewtopic.php?t=10964
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt: