Kaszanę już raz odwaliłem więc drugi raz nie zamierzam :mrgreen: Planuje to zrobić tak na profesjonalnie można powiedzieć, dlatego też jeszcze nie wiem kiedy się za to zabiorę bo to dobre dwa dni stania niuni na kołkach :-|xxtomek pisze:tylko zrob to dokladnie a nie odwal kaszany
[All] Malowanie zaciskow i bebnow
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kolor to mniejszy problem , ale jak to zrobić profesjonalnie żeby wyglądało jak z taśmy , to jest sztuka , tak powinno to wyglądać http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... zacisk%F3w
Labiel ja też jeżdżę spokojnie zresztą mając silnik 1,6D 54KM szaleć nie można. Mam jednak zasadę co orginał to orginał i tego się trzymam. Bez obrazy. Takie malowanie to jest modne w Indiach, na Tajwanie i w tamtych rejonach. Nie bierz tego do siebie, to jest moje zdanie. Zrób jak uważasz. Ja nie maluję, jeżdżę na blaszankach i oponach 165 80R13. Takie zalecał producent.
Pzdr.
Pzdr.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wnuczek fabryka nie dawała wielu rzeczy (na przykład nie malowanie bębnów, dawanie felg stalowych) nie z tego powodu że tak było najlepiej dla aut tylko że tak było najtaniej. Może co niektórym wydać się to głupie, ale nie położenie farby na głupich bębnach może przynieść fabryce oszczędności w przeciągu kilku lat liczone w milionach.
W tym względzie nie mam więc żadnych oporów przed poprawianiem fabryki, ale oczywiście o wszystko kwestia gustu a o gustach jak wiadomo się nie dyskutuje <ok>
W tym względzie nie mam więc żadnych oporów przed poprawianiem fabryki, ale oczywiście o wszystko kwestia gustu a o gustach jak wiadomo się nie dyskutuje <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
EDD musiałbyś to dać do fachwoca który nie sp...i roboty, i zrobi to tak, że bez większych problemów będzie można wszystko poskładać do kupy, a to już jest sztuka. Sam chętnie bym zobaczył jak takie chromy by wyglądały w A80/90 <ok>
a jeśli nie chromowane to... niklowane? też ciekawie wygląda :mrgreen:
a jeśli nie chromowane to... niklowane? też ciekawie wygląda :mrgreen:
wlasnie niech ktos sie wypowie bo mam opcje dac do chemicznego nanoszenia koloru moze nawet mi po chromuja lub poczernia tylko czy pozniej te tloczki beda sie tak samo dobrze przesowac w swoich prowadzeniach bo takie ,,malowanie" odbywa sie przez kompiel w roznych roztworach chemicznych i wszystkie powiezchnie beda w kolorku :?: :?: :?: