[All] Malowanie zaciskow i bebnow
- Silvesters
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Dziś wreszcie wziąłem się za to malowanie. Wprawdzie udało mi sie pomalować tylko jeden bemben, no ale zawsze to już coś.
Tak to wyglądało przed rozpoczęciem pracy:
Najpierw trzeba było oczywiście oczyścić cały bęben:
No i po pomalowaniu:
W żeczywistości kolor jest ciemniejszy - tu wyszedł taki jasny, gdyż zdjęcie robione było z fleszem. Dodatkowo ściemnieje jeszcze po wyschnięciu. Wrzucę jeszcze foty jak to będzie wyglądać z założonym alu, ale to ja farba wyschnie.
PS: tak się zabrałem za malowanie tych bębnów, ale coś mi sie wydaje że za jakiś czas trzeba będzie kupić nowe bo te już się kończą :cry:
Tak to wyglądało przed rozpoczęciem pracy:
Najpierw trzeba było oczywiście oczyścić cały bęben:
No i po pomalowaniu:
W żeczywistości kolor jest ciemniejszy - tu wyszedł taki jasny, gdyż zdjęcie robione było z fleszem. Dodatkowo ściemnieje jeszcze po wyschnięciu. Wrzucę jeszcze foty jak to będzie wyglądać z założonym alu, ale to ja farba wyschnie.
PS: tak się zabrałem za malowanie tych bębnów, ale coś mi sie wydaje że za jakiś czas trzeba będzie kupić nowe bo te już się kończą :cry:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Właśnie się tak zastanawiam, ponieważ tą osłonę która jest za tarczami trochę wcina mi rdza, i musiałbym ją zdjąć żeby konkretnie doczyścić, zabezpieczyć i pomalować.
Same zaciski mam w całkiem niezłym stanie, więc myślę że odkręce je tylko ale bez odkręcania wężyka, tak abym nie musiał później odpowietrzać układu.
Same zaciski mam w całkiem niezłym stanie, więc myślę że odkręce je tylko ale bez odkręcania wężyka, tak abym nie musiał później odpowietrzać układu.