[B4 ABT] Stożek
Dzięki :mrgreen: Tak, zaraz jade do kumpla i założymy tam blachę wczoraj po jezdzie jak dotknąłem filtra ty był ciepły :-> Fajnie sie zbiera tak od 3 tys :mrgreen: A tak na marginesie powiem, że rurka dolotu to szara rura pcv 75mm 8-) W ogóle tego nie widac <ok>
[ Dodano: 2008-06-21, 20:06 ]
Yo
I właśnie jestem po montażu osłony.. :-> kurde ale sie pocharatałem blachą Różnica temp. jest masakryczna i tak miało byc <ok> Cóż.. reszta w fotkach :-> Później wkleje foto z cyfrówki :mrgreen:
[ Dodano: 2008-06-21, 20:06 ]
Yo
I właśnie jestem po montażu osłony.. :-> kurde ale sie pocharatałem blachą Różnica temp. jest masakryczna i tak miało byc <ok> Cóż.. reszta w fotkach :-> Później wkleje foto z cyfrówki :mrgreen:
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Dobra pójde potem i zrobie :-> Ok, kupie olejek, a w sumie to po co trzeba nim nasączac filtr? Grzegorzbielsko przeczytaj mój 1 albo 2 post o tym stożku (str 7) i jednak u mnie to on daje cos więcej niż tylko pomruk Kurde teraz cały czas krece na 2 i 3 ponad 3-4 tys bo dzwięk ekstra hehe :mrgreen: :mrgreen: Jeszcze teraz mam w planach wywalic kata bo jest zabity totalnie, i nie wiem czy wsadzic rurke, pustą obudowę po kacie czy strumienice :?: 8-)
O.o :shock: :shock: :shock: faktycznie mam PM :shock: :shock: :shock: nie widziałem że nie ma dopiski kat. przy wybieraniu silnika w edycji profilu :shock: omg ale zonk :oops: :oops: :oops: ale siara :oops: dzięki :mrgreen:
[ Dodano: 2008-06-22, 23:23 ]
Jest filmik :->
ale on odwzorowuje może z 10% z tego ekstra dźwięku
[ Dodano: 2008-06-22, 23:23 ]
Jest filmik :->
ale on odwzorowuje może z 10% z tego ekstra dźwięku
z całym szacunkiem dla Ciebie i Twojej pracy
po co wstawiasz stożex do siebie i niedajboże strumienice??
przecież to nie da nic po za dźwiękiem , uszczupleniem portfela .
odczucia są subiektywne i niestety nie oddają stanu faktycznego
nie bierz tego do siebie tylko po prostu odpowiedz mi na pytanie
pozdro
po co wstawiasz stożex do siebie i niedajboże strumienice??
przecież to nie da nic po za dźwiękiem , uszczupleniem portfela .
odczucia są subiektywne i niestety nie oddają stanu faktycznego
nie bierz tego do siebie tylko po prostu odpowiedz mi na pytanie
pozdro
Jeśli można wtrącić jedno słówko, to ja osobiście wstawiłem strumienice i byłem co do tego bardzo zdystansowany. Patrząc na to obiektywnie to z autka nie zrobiło się nie wiadomo jakie monstrum ( bo to nie możliwe ) ale odczułem że lepiej wkręca się na obroty, jest żwawsze dynamiczniejsze, przyśpieszenie w porównaniu do tego co było wcześniej poprawiło się znacznie. Teraz zamierzam jeszcze tylko wstawić stożek.
dexx od jakiego seata masz tą obudowę która jest połączona tunelem z filtrem?
dexx od jakiego seata masz tą obudowę która jest połączona tunelem z filtrem?
W moim 1 lub 2 poście na temat tego stożka na str. 7 napisałem co nieco o poprawie dynamiki auta, a pomiary były przeprowadzane stoperem, więc raczej sobie tego nie wymyśliłem <ok>DRED pisze:przecież to nie da nic po za dźwiękiem , uszczupleniem portfela .
W sumie to sam nie wiem, kupiłem ją na allegro, spytałem sie sprzedającego o rozstaw śrub i się zgadzało <ok> Jak chcesz to mam taka na sprzedaż od vw za 25 złcartyball pisze:dexx od jakiego seata masz tą obudowę która jest połączona tunelem z filtrem?