[80(90) b2 7A] project by skaza80
projekt niby ok, ale póki co widzę ogólny bajzel troche i zastanawia mnie jedna rzecz dopiero po lakierowaniu i juz taki poobijany itp? szkoda ze zmieniłeś kolor, osobiście bym jedynie poprawił poprzedni na igłę, ale to moje prywatne zdanie tylko koniecznie wszystko dopieścić musiś i będzie przekozak wtedy.
Na 2.2T to się zgodzę, ale nie 1.8T. Nie wiem czy miałeś do czynienia z 7A, ale wcale on taki awaryjny nie jest. Fakt trzeba dbać, ale nie jest to silnik tylko do stania w garażu. Na pewno jest mniej części do niego niż do 1.8T , ale w życiu nie zmieniłbym 5 garów na 4, nawet z turbiną.labek pisze:Lepiej jakbys wlozyl 2.2T albo 1.8T moim zdaniem strata kasy wkladanie 2.3, ktore jeszcze wymaga szczegolnej troski.
A szczególnej troski wymaga właśnie 2.2, bo tam każde, niedomaganie mści się po dwukroć i ten motor nie znosi drutu. (z resztą drutu nie znosi żaden z wymienionych.)
Mi się cały projekt cholernie podoba....
Wielki szacunek za włożoną pracę, efekty jak najbardziej widać, silnik uważam że świetny...
Jest jedna rzecz, która uderzyła mnie po oczach i mi się nie podoba zawieszenie :!: :!: :!:
Auto wygląda jakby było zapadnięte a nie obniżone.....
Reszta jak najbardziej super.....
Wielki szacunek za włożoną pracę, efekty jak najbardziej widać, silnik uważam że świetny...
Jest jedna rzecz, która uderzyła mnie po oczach i mi się nie podoba zawieszenie :!: :!: :!:
Auto wygląda jakby było zapadnięte a nie obniżone.....
Reszta jak najbardziej super.....
Chodzi tu o auto do zapier... i 18T jest silnikiem z wielkim potencjalem ( glownie dlatego lubie ten silnik) a 22t wybralbym dlatego ze pewnie koszty wlozenia podobne co 23 20V.zserty pisze:Na 2.2T to się zgodzę, ale nie 1.8T. Nie wiem czy miałeś do czynienia z 7A, ale wcale on taki awaryjny nie jest. Fakt trzeba dbać, ale nie jest to silnik tylko do stania w garażu. Na pewno jest mniej części do niego niż do 1.8T , ale w życiu nie zmieniłbym 5 garów na 4, nawet z turbiną.labek pisze:Lepiej jakbys wlozyl 2.2T albo 1.8T moim zdaniem strata kasy wkladanie 2.3, ktore jeszcze wymaga szczegolnej troski.
A szczególnej troski wymaga właśnie 2.2, bo tam każde, niedomaganie mści się po dwukroć i ten motor nie znosi drutu. (z resztą drutu nie znosi żaden z wymienionych.)
Solskier zapier... to by z 22t a tak bedzie sie w miare zbierac
bajzej jest niestety ale sie uporządkuje powoli, auto pomalowane było 2 lata temu i w miedzy czasie było pare zdrapek i wgnieceń ale wszystko będzie poprawione, co do koloru to oryginał był calkiem całkiem ale zmieniłem bo mi się ten bardziej podobałprojekt niby ok, ale póki co widzę ogólny bajzel troche i zastanawia mnie jedna rzecz dopiero po lakierowaniu i juz taki poobijany itp? szkoda ze zmieniłeś kolor, osobiście bym jedynie poprawił poprzedni na igłę, ale to moje prywatne zdanie tylko koniecznie wszystko dopieścić musiś i będzie przekozak wtedy.
-
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80