a te tweatery wygladaja faktycznie sensownie w tym miejscu. nie chce tylko niszczyc drzwi wwiercajac tam srubkami te tweatery... moze na jakis klej je wziasc coby pozniej ew. odkleic bez wiekszych zniszczen, jak myslicie?
tasma dwustrona rozwiązuje problemxavier pisze:a te tweatery wygladaja faktycznie sensownie w tym miejscu. nie chce tylko niszczyc drzwi wwiercajac tam srubkami te tweatery... moze na jakis klej je wziasc coby pozniej ew. odkleic bez wiekszych zniszczen, jak myslicie?
ja na nikogo się nie powoływałem tylko poprosiłem o zniżkę i mi dalixavier pisze:Powolalem sie na DOCa i na klub audi 80, dali mi cene 285 zl juz razem z przesylka, wiec lekka znizka![]()
Dobra xavier to jak już je zamontujesz to koniecznie daj znaka, ja się jeszcze w takim razie wstrzymam z kupnem tych głośników. Poczekam na twoją recenzję.xavier pisze:tak ja wlasnie kupilem helixy blue 62 (w MediaMarkt sa za 299, w saturnie nawet za 279 ale nie ma ich na polkach) i czekaja na zamontotwanie, pod koniec tygodnia powinne juz siedziec w boczkac i grac, wtedy bede mogl cos powiedziec