[ 80 B4 all] poliuretan
-
- Forum Audi 80
[b4 ABT] POLIURETAN - Tuleje w wachacze z allegro?
Witam mam do wymiany wszystko co gumowe na dole, Tuleje w wahacze znalazłem takie:
http://moto.allegro.pl/item1046094855_a ... retan.html
Na forum był temat o takich tulejach ale firmy Powerflex, moje pytanie czy te z allegro barto zamawiać czy to jakaś ściema? 80 zł za 2 szt to chyba nie jest drogo jeszcze :lol:
Co do komfortu jazdy, zawias mam przód twardy jak skała więc o to się nie martwię twardziej się nie da <ok> Chodzi i wytrzymałość takiego cuda. Może ktoś właśnie takie z allegro zakupił i może coś podpowiedzieć. A i jeszcze odrazu w temacie jakiej firmy sworznie polecacie i tuleje w sanki? Pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/item1046094855_a ... retan.html
Na forum był temat o takich tulejach ale firmy Powerflex, moje pytanie czy te z allegro barto zamawiać czy to jakaś ściema? 80 zł za 2 szt to chyba nie jest drogo jeszcze :lol:
Co do komfortu jazdy, zawias mam przód twardy jak skała więc o to się nie martwię twardziej się nie da <ok> Chodzi i wytrzymałość takiego cuda. Może ktoś właśnie takie z allegro zakupił i może coś podpowiedzieć. A i jeszcze odrazu w temacie jakiej firmy sworznie polecacie i tuleje w sanki? Pozdrawiam
ja to miałem ,dziadostwo straszne wykonanie bez jakiejś specjalnej miary to jest normalny kawałek poliretanu wciskany a w zasadzie wkładany palcami w wahacz a jak to poskręcasz to na jednej stronie obraca się w wahaczu a na drugiej stronie w tej tulejce , krótko mówiąc po paru dniach wylądowało to w koszu bez żadnego żalu obecnie mam MEYLE HD są bardzo dobre 16 patyków przelatane i w stanie idealnym co nie mogę powiedzieć o tych paskudnych poduszkach amorów wiecznie wyrąbanych . jednym słowem odradzam zakup tych poliuretanów za tą kasę to połowę zawieszenia wymienisz
ja na przykład nie mówiłem że się rozpadną bo pewnie wytrzymałe będą ale jak widzę że to w palcach idzie włożyć bez oporu i potem jak bujam autem i na wahaczu jedna pracuje tak jak powinna a druga kręci sie w wahaczu to ja dziękuję bardzozana pisze:Mam założone u siebie poliuretany od firmy z Olkusza. Są na audicy ( na ławie i na wahaczach) od ok 2 m-cy. Jak narazie jest oki. Autko ladnie trzyma sie drogi i lepiej sie prowadzi. Za kompl przód i tył dawałam 400zł. Dam znac jak sie rozpadną jak piszecie, że to taka tandeta
one nie mają tulei zewnętrznej , to aby powinny być troszkę o większej średnicy to by było ok