[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
- enzomodena
- Forum Audi 80
wiecie co pierdole te spoty w cb pod tesco :mrgreen: wole juz zrobic sobie tor manewrowy na terenie luczniczki niz niz jechac pod tesco chyba ze wy chcecie bo ja nie potym co sie dowiedzialem na vagkujawy.pl nie ktorzy golfiarze nie uznaja tego ze nalezymy do grupy vag i nie chce zebysmy przyjechali pod tesco bo uwazaja ze to sa spoty tylko dla vw wiec na moje nie ma co sie tam wpraszac tylko bawic sie w swoim towarzystwie by najmniej nikt sie na nas wrogo gapic nie bedzie chyba ze golfiarza bedzie lyso ze my cos robimy na spotach a oni tylko stoja i gadaja tak jak im napisalem postac i pogadac to mozna pod cmentarzem :mrgreen: wkurzyli mnie :evil:
Ja osobiście wole jechać na Łuczniczkę na pachołki. Można się przekonać jak zna się autko i jego możliwości manewrowania. Czasami okazuje się, że driver nie ogarnia jak by mu się zdawało
Pod Tesco można wjechać na 10 minut i dalej na manewry. Wszystko po drodze - Konarzewski, Tesco i Łuczniczka to odcinek 1,5km. Jeszcze mam małą niespodziankę - we Fordonie długa całkowicie na odludziu prosta asfaltowa droga z dobrą nawierzchnią. Idealne miejsce na porównanie osiągów Śmigam tam z chłopakami z klubu Daihatsu Charade i ich ryczącymi japończykami.
Pod Tesco można wjechać na 10 minut i dalej na manewry. Wszystko po drodze - Konarzewski, Tesco i Łuczniczka to odcinek 1,5km. Jeszcze mam małą niespodziankę - we Fordonie długa całkowicie na odludziu prosta asfaltowa droga z dobrą nawierzchnią. Idealne miejsce na porównanie osiągów Śmigam tam z chłopakami z klubu Daihatsu Charade i ich ryczącymi japończykami.
Będę na spocie na 80%. Ewentualnie wpadnę na chwilę. I podobnie jak kolega no name, nie pchał bym się pod Tesco. Nie życzą sobie naszej obecności to po co tam jechać. Nie dość, że to był by pierwszy spot w cb, na vag i było by sztywno to jeszcze krzywe spojrzenia niektórych golfiarzy.
Może wystarczył by spot Audi w bydg. A atrakcji i tak mamy w planach dosyć <ok> A staniem pod tesco nic nie pokażemy.
Takie jest moje zdanie.
Może wystarczył by spot Audi w bydg. A atrakcji i tak mamy w planach dosyć <ok> A staniem pod tesco nic nie pokażemy.
Takie jest moje zdanie.