Panowie które grupa w Vagu żeby sprawdzić przepływke. Czy ciśnienie paliwa też można Vagiem sprawdzić..??
Wczoraj przed Hamownią wymieniałem filtr ale staryt filtr był jak najbardziej OK.
Kolego co do hamowni i strat no to się zgodzę, że benzyna nie utrzymuje zawsze serii ale niech będzie strata 10KM a nie 40KM. Po drugie na hamowni były sprawdzane jeszcze dwa inne autka i każde kręciło się koło serii. Także jest za duża strata a po za tym nie może on tak nisko się kręcić.. powinien dużo wyżej.. i od 4000 tysięcy obrotów nie mogą tak spadać gwałtownie parametry...

Panowie dostałem informację od poprzedniego właściciela i mówił, że jak go sprowadził ze Szwajcarii to autko nie chciało jechać w ogóle ale wymienił dwie sondy i wymienił czujniki spalania stukowego i mówił, że autko odżyło ale nie jeździł nim na hamownie.. a wyszło co wyszło.. i mówił, że jeden z tych czujników spalania włożył jakiś inny nie oryginalny.. nawet kolorem wtyczki był inny.. ale autko jeździć zaczęło lepiej.. i nie szukał już dalej bo fajnie jeździć zaczęło..
I pytanie czy może ten czujnik spalania stukowego szwankować..?? Może dawać jakieś złe sygnały i psuć całą pracę silnika..?? Za co on odpowiada..??
Bardzo proszę o pomoc.. bo spać bez autko nie mogę.. <osohozi>