Bulacia, no to tak, za Helixy 250,00, okablowanie ok 100,00 (polecam Sound Quest najlepiej 21 mm2) i zostaje 650,00. Pytanie czy chcesz przód podpinać pod wzmacniacz czy wystarczy Ci z samego radia. Wtedy wzmacniacz albo 2 albo 4-kanałowy.
Ja Ci powiem tak, mam, co prawda w Kadecie, suba Hertz ES250 w bass reflex (250W RMS) podpiętego pod wzmacniacz Axton Impact 400x2 o mocy 300W RMS i wyżej wspomniane kable. Ciśnienie jakie wytwarza ten zestawik pozwala na trzęsienie wszystkimi trzema lusterkami, skutkuje to niestety popękaną szpachlą i słabym już akumulatorem

Efekt niesamowity, ale wiadomo- samochód mniejszy i mniej wygłuszony niż audi. Szukałbym czegoś podobnego- sub o mocy w granicach 200-250 RMS i wzmak w okolicach 300 RMS. Przydałby się do tego również kondensator 1F (najlepiej Dietz niebieski, cena w okolicach 150,00).
Bez żadnej reklamy, powoli się przymierzam do sprzedaży mojego sprzętu za cenę 600 zł (subik w idealnym stanie, w/w wzmacniacz i kable, wszystko stan idealny, jeszcze zamontowane w samochodzie). Tak czy inaczej, za jakieś 2-3 miesiące wystawię w dziale giełda ten zestawik, aczkolwiek gdybyś był zainteresowany kupnem to chętnie bym Ci go sprzedał i nawet pomógł zamontować gdybyś podskoczył
Jakieś pytania, porady, wal śmiało <ok>