Skoro wina leży w przełączniku, to trzeba go rozebrać, żeby go naprawić <ok> Spróbuj kilka razy w nieco przyspieszonym tempie zmienić z krótkich na długie, może coś odskoczy... mi się zawiesiło kiedyś na krótkich i to zadziałoG_DRAGON pisze:Czy można to naprawić bez rozbierania tego przełącznika
ja bym ci radzil zebys kupil na szrocie lub na alledrogo za nie cale 50 zł przełocznik.mariusz8282 pisze:Panowie, znów mam problem chyba z przelacznikiem swiatel. Rozbieralem go i skrecalem kilka razy i działał dobrze. Jakis czas temu zaczely mi sie problemy z podswietleniem zegarów. Raz sie podwietliły a nastepnym razem juz nie. Kilka razy wlaczalem i wylaczalem swiatla krotkie i za ktoryms razem zdarzalo sie ze podswietlenie sie wlaczylo. Teraz mi sie nie wlacza. Jaka moze byc przyczyna? Domyslam sie ze to przelacznik swiatel jest wszystkiemu winien. Ktory element tego przelacznika jest odpowiedzialny za podswietlenie zegarów? Poradźcie cos bo jazda w nocy bez podswietlenia jest malo komfortowa