mati86, a jak mam oryginalną centralkę to można to jakoś podłączyć do takiego pilota?
jak masz w pilocie to musisz znaleźć jakiegoś magika który wytrawi ci nową płytkę do tego pilota i pszelutuje elementy ze starego do nowego.
ale kluczyk jest naprawdę konkretny nie to co te tanie na alegro.
Ogólnie jestem zadowolony z efektu, jednak jeżeli natrafi się okazja i ktoś życzliwy kto pomoże zdjąć srebrne obramowanie z grilla to nałożę folię jeszcze raz i dokładniej Obramowanie trzyma się na zatrzaskach, które są zalakowane (?) i nie wiem jak się do tego zabrać aby nic nie ułamać bo mocno się trzyma.
Ciekaw jestem wytrzymałości folii na mycie, deszcz, śnieg i kamyczki..
Brakuje mi jeszcze znaczka S2 do mojego pełnego zadowolenia :roll:
Mi do "rozczepienia" grila wystarczył nożyk do tapet... skleiłem później wszystko na jakis 2 składnikowy bezbarwny klej. Narazie mam psiknięte czarnym matem zobaczymy jak będzie wyglądał po zimie. Jeśli będzie tragedia to wiosną okleje tak jak ty <ok>
quick, ładne Cabrio.Widzę na jednym zdjęciu widzę że autko zaparkowane na Al.Jerozolimskich naprzeciwko Blue City.Czy może sie mylę.To całkiem blisko do mnie.Wracając do autka-montuj xenon do soczewki.Ogólnie autko bardzo na PLUS.
quick, nie nie pracuję tam ale często śmigam tamtędy i poznaję okolicę.Nie bój się kontroli.W dobrym aucie myślą że to ori.Co innego jakbyś miał CC Seja czy Tico. <ok>