Narazie trzymachmiel25 pisze:O dziwo sprzęgło trzyma nawet na szerokich kołach.

Wiesz mój Avant ma już grubo ponad rok wiec nowy nie jest. A przegub umarł za złodziei ja poprostu go nasmarowałem i lata. Na dniach jak się zbiorę do kupy to wyminie na nowe.ArcioTDI pisze:chmiel25,
miło widzieć kolejne b4q z AVF-em, teraz pora na hamulce no i ten przegub
Znane mi rozwiązanie. Ale nie chcę zmieniać piast. Tył jest wystarczająco mocny oczywiście przy tarczy i klockach. Myślałem też nad zestawem jaki założył Mikko od Porsche.ArcioTDI pisze:z całym szacunkiem ale heble eskowe to kupa,chmiel25 pisze:heble ESKOWE już leżą
Tu się z tobą troche zgadzam. Ale pasują P&P i na dobrej tarczy i klocku są niezłe.
ja uważam że wpierw należy zmienić piasty na 5x112 i później jakieś stosowne heble
u mnie będę montował zestaw z S4B7 przód 345/30+dorobienie adapterów, a tył 300/22 Plug&Play
bądź poważny chłopie,sagem pisze:Wow to Twoj avf pewnie ma ze 350 kucy najmarniej.
sagem pisze:Wow to Twoj avf pewnie ma ze 350 kucy najmarniej.z całym szacunkiem ale heble eskowe to kupa,
Siema zyje ale mam okropnie minimalny dostep do internetu ale niedlugo to sie powinno zmienic.Siema SAGEM żyjesz??