spoko troche magii PS i bd git swoja droga to mysle Panowie ze jakos konkretniej pasowaloby sie zmowic w temacie integracji, tak jak to kolega Kris zaczal temat... :mrgreen:kacper85 pisze:Nie za dobrze wyszła. Rozmazana. Dodam do paczki.
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Super spocik, jedynie brak organizacji przed zmianą miejscówki był lipny każdy pojechał niemalże w swoją stronę. Duran do mnie pisał o 18, że szkoda że nas nie ma... w sumie to nie dalibyśmy rady wytrzymać od 13 do 18 bez żarcia
Co do integracji u Krisa to może przyszły weekend? 26-27 listopada? No i 28 jeśli mocno pójdziemy w tango
Co do integracji u Krisa to może przyszły weekend? 26-27 listopada? No i 28 jeśli mocno pójdziemy w tango
- piotrasss1
- Forum Audi 80
Dzięki chłopaki za dzisiejsze miłe spotkanie.
Arkadia fajna chodź jeśli mogę zaproponować to sądzę że żółta strefa również na tym samym poziomie jest o wiele łądniejsza po za tym tam zawsze jest pustka, cisza i spokój
Nie powiem bo niebieska też jest fajna i te WZROKI gapiów i zainteresowanie w stronę spotu Audi również fajne
Miejscówka pod mostem również KOZAK <ok> <lupa>
Zdjęcia <aparat> It's beautiful, są piękne. :mrgreen:
Arkadia fajna chodź jeśli mogę zaproponować to sądzę że żółta strefa również na tym samym poziomie jest o wiele łądniejsza po za tym tam zawsze jest pustka, cisza i spokój
Nie powiem bo niebieska też jest fajna i te WZROKI gapiów i zainteresowanie w stronę spotu Audi również fajne
Miejscówka pod mostem również KOZAK <ok> <lupa>
Zdjęcia <aparat> It's beautiful, są piękne. :mrgreen:
http://img42.imageshack.us/g/dscf3842vg.jpg/
Takie same badziewia Ale może coś sobie ktoś wybierze. Zdjęcia całkiem surowe, po małej obróbce powinny lepiej wyglądać.
Takie same badziewia Ale może coś sobie ktoś wybierze. Zdjęcia całkiem surowe, po małej obróbce powinny lepiej wyglądać.