spokokacper85 pisze:Nie za dobrze wyszła. Rozmazana. Dodam do paczki.
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Super spocik, jedynie brak organizacji przed zmianą miejscówki był lipny
każdy pojechał niemalże w swoją stronę. Duran do mnie pisał o 18, że szkoda że nas nie ma... w sumie to nie dalibyśmy rady wytrzymać od 13 do 18 bez żarcia 
Co do integracji u Krisa to może przyszły weekend? 26-27 listopada? No i 28 jeśli mocno pójdziemy w tango
Co do integracji u Krisa to może przyszły weekend? 26-27 listopada? No i 28 jeśli mocno pójdziemy w tango
- piotrasss1
- Forum Audi 80

Dzięki chłopaki za dzisiejsze miłe spotkanie.
Arkadia fajna chodź jeśli mogę zaproponować to sądzę że żółta strefa również na tym samym poziomie jest o wiele łądniejsza po za tym tam zawsze jest pustka, cisza i spokój
Nie powiem bo niebieska też jest fajna i te WZROKI gapiów i zainteresowanie w stronę spotu Audi również fajne
Miejscówka pod mostem również KOZAK <ok> <lupa>
Zdjęcia <aparat> It's beautiful, są piękne. :mrgreen:
Arkadia fajna chodź jeśli mogę zaproponować to sądzę że żółta strefa również na tym samym poziomie jest o wiele łądniejsza po za tym tam zawsze jest pustka, cisza i spokój
Nie powiem bo niebieska też jest fajna i te WZROKI gapiów i zainteresowanie w stronę spotu Audi również fajne
Miejscówka pod mostem również KOZAK <ok> <lupa>
Zdjęcia <aparat> It's beautiful, są piękne. :mrgreen:
http://img42.imageshack.us/g/dscf3842vg.jpg/
Takie same badziewia
Ale może coś sobie ktoś wybierze. Zdjęcia całkiem surowe, po małej obróbce powinny lepiej wyglądać.
Takie same badziewia