Audi Cabriolet 2.6 V6
chłodnica jest tak samo usytuowana jak w coupe wchodzi w belke .Słonik pisze:No i popaczyłem i dupanie mam do ABC, od ACE jest inna, nizsza 50mm, taka moge miec.
Tak poza konkursem; w cabrio chłodnica stoi na belce czy za belka, miedzy silnikiem a belka :?:
Chłodnica z 2.6 pasuje do 2.8 i na odwrót inne pojemności nie pasują przerabiałem ten temat w coupe ...
Tak tylko sie zastanawiam czy stoi na bece w coupe/cabrio tak samo jak w sedan/avant czy jest wsunieta za beke(miedzy belka a silnikiem) bo mam u siebie najnizsza belke z mozliwych na ktorej stoi chlodnica a chlodnica od ABC/AAH jest 50mm wyzsza i sie zastanawiam gdzie oni upchneli te 50mm.wysio pisze:
Słonik napisał/a:
No i popaczyłem i dupa nie mam do ABC, od ACE jest inna, nizsza 50mm, taka moge miec.
Tak poza konkursem; w cabrio chłodnica stoi na belce czy za belka, miedzy silnikiem a belka
chłodnica jest tak samo usytuowana jak w coupe wchodzi w belke .
Chłodnica z 2.6 pasuje do 2.8 i na odwrót inne pojemności nie pasują przerabiałem ten temat w coupe ...
Sory za OT
Bardzo ładny kabriolecik. Podobają mi się modyfikacje wnętrza. Mam pytanie- skąd wziąłeś naklejkę S-line do tarczy(naklejka na tarczy obrotomierza)? Chodzi mi o naklejkę na tej fotce - http://dido.win.pl/sklep2/images/AUDI/a ... 282%29.JPG. Bardzo mi się podoba i też chciał bym sobie taką sprawić :mrgreen: .
Zdjęcie jest zapożyczone ze strony dido.win.pl.
Jakiś czas temu zakupiłem naklejkę na zegary ale nie S-line bo co to ma wspólnego z autem.. ?
Kupiłem taką: http://moto.allegro.pl/emblemat-s-line- ... 31297.html
Ale nie wiedziałem, że zakłada się to na zasadzie kalki.. i spieprzyłem sprawę.
Tutaj masz S-line.
http://moto.allegro.pl/emblemat-s-line- ... 11806.html
Jakiś czas temu zakupiłem naklejkę na zegary ale nie S-line bo co to ma wspólnego z autem.. ?
Kupiłem taką: http://moto.allegro.pl/emblemat-s-line- ... 31297.html
Ale nie wiedziałem, że zakłada się to na zasadzie kalki.. i spieprzyłem sprawę.
Tutaj masz S-line.
http://moto.allegro.pl/emblemat-s-line- ... 11806.html
chybo101, masz trochę a zarazem i sporo racji. Chyba chęć zamontowania czegoś takiego wzięła się z przypływu chwili kiedy zamontowałem nowe, czerwone oświetlenie zegarów i uznałem, że czegoś brakuje do tej krwistej czerwieni z ringami.
Nie wiem w jakim sensie rozpatrujesz, że to nie pasuje. Fakt, Audi 80 sedan/avant to nie to samo co Audi cabrio, więc oznacza to, że oznakowanie jest inne. Audi cabrio to też nie S2 żeby chociaż starać się trochę nawiązać do 80 a co za tym idzie do tego emblematu (pomimo, że mam zderzak od S2). Fakt, ma się to nijak do 80 jednak z dwojga tych emblematów wydaje mi się, że ten wybrany przeze mnie ma więcej wspólnego z autem niż ten z S-line. W sumie co kto woli bo żaden nie był nigdy montowany fabrycznie. Koniec końców nie przykleiłem go bo rozbabrałem "kalkę".
Nie wiem w jakim sensie rozpatrujesz, że to nie pasuje. Fakt, Audi 80 sedan/avant to nie to samo co Audi cabrio, więc oznacza to, że oznakowanie jest inne. Audi cabrio to też nie S2 żeby chociaż starać się trochę nawiązać do 80 a co za tym idzie do tego emblematu (pomimo, że mam zderzak od S2). Fakt, ma się to nijak do 80 jednak z dwojga tych emblematów wydaje mi się, że ten wybrany przeze mnie ma więcej wspólnego z autem niż ten z S-line. W sumie co kto woli bo żaden nie był nigdy montowany fabrycznie. Koniec końców nie przykleiłem go bo rozbabrałem "kalkę".
Jak dla mnie nowe modele Audi z pakietem S-line to tzw. wydmuszki czyli odbajerzony z zewnątrz, a nic konkretnego sobą nie reprezentuje. S powinno być zarezerwowane tylko dla tych właściwych S. Takie moje zdanie.
Zderzaki mamy takie jaki powinny, ale auta e-S-kami nie są
Podobnie kierownice.
Co do kalki to chyba za mało modeli złożyłeś :mrgreen:
Zderzaki mamy takie jaki powinny, ale auta e-S-kami nie są

Co do kalki to chyba za mało modeli złożyłeś :mrgreen:
chybo101, ale ja nie chciałem napisu S-line tylko ten:
![Obrazek]()
Modele sklejałem ale głównie samolotów
Samochody to miałem ręcznie składane przeze mnie z serii Burago.
![Obrazek]()
Kurde.. po skończeniu gimnazjum wszystko poszło do jakiegoś dalekiego brata ciotecznego a miałem tego masę
Teraz miałbym super pamiątkę i ok. 1500/2000 PLN w autach 
Modele sklejałem ale głównie samolotów

Kurde.. po skończeniu gimnazjum wszystko poszło do jakiegoś dalekiego brata ciotecznego a miałem tego masę

- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Bburago przez dwa "B" ;p tez sie bawilo, ale za maly bylem i robilem krasztesty, lecace auta z trzeciego pietra xDBurago.
co to znaczkow i emblematow, to ja to skomentuje tak... skoro nie powinno sie zakladac znaczka rs2 s2 s-line z tego powodu ze nie bylo taki wersji w cabrio to po co do coupe zakladacie zderzak cabrio lift, skoro tam tez nie wystepowal... otoz dlatego ze wlascicielowi sie spodobal, jego bajka i mnie osobiscie sie podoba takie cos na zegarach, czy nawet na grillu... jezeli ktos mowi ze pozniej jest wiecej rs2 niz fabryka wypuscila to tak samo jest wiecej przodow cabrio lift niz fabryka wypuscila, tyle.
Ale i tak nic nie przebije tego..
![Obrazek]()
Około dwa lata temu sprzedałem na Allegro :roll: Ale ja głupi byłem..
Około dwa lata temu sprzedałem na Allegro :roll: Ale ja głupi byłem..
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 19:35 przez quick, łącznie zmieniany 1 raz.
To skoro jesteśmy przy rzeczach sentymentalnych to żałuję jeszcze niezachowania czegoś takiego:
![Obrazek]()
Kurdę.. Ile to chipsów trzeba było zjeść żeby uzbierać cały album.. i jakoś nie było takiej otyłości jak teraz bo.. było jeszcze to:
![Obrazek]()
Album z naklejkami piłkarzy. Pamiętam jak wówczas miało się do czynienia z pierwszym hazardem :mrgreen: Z chłopakami graliśmy w rzuty karne o naklejki.. Albo i mecze..
Kurdę.. Ile to chipsów trzeba było zjeść żeby uzbierać cały album.. i jakoś nie było takiej otyłości jak teraz bo.. było jeszcze to:
Album z naklejkami piłkarzy. Pamiętam jak wówczas miało się do czynienia z pierwszym hazardem :mrgreen: Z chłopakami graliśmy w rzuty karne o naklejki.. Albo i mecze..