Audi Cabriolet 2.6 V6
Opony to tak na prawdę tysiąc no chyba że bawisz się w używanequick pisze:Hm.. Opony kilka stów+ok.500zł renowacja alusów+spręzyny kilka stów.. i robi się ponad tysiąc..
A ch#j. Rozłoży się na kilka miesięcy..W końcu jest zima..

http://www.oponeo.pl/dane-opony/nankang ... 84-v-xl/v2Kolczat pisze:quick, komplet nankangow na oponeo w tym rozmiarze co chcesz bedzie kosztowac mniej niz 1000pln
Masa opinii.. Masz takie? 992zł i dostawa gratis. Hm.. Kur##.. że ja muszę być podatny na chwilę. Wczoraj do godz. 10 chciałem kupić lustrzankę cyfrową.. Potem gry na PS3.. a następnie wpadłem na pomysł opon. Zobaczymy jaka pensja będzie.
ATLAS, no widzimy, widzimy. Dzwoniłeś do mnie wczoraj? Bo ja zastrzeżonych nie odbieram

Zdjęcia niestety komórkowe, stąd chęć aparatu.. Nie wiem, które najlepsze.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2010, 06:37 przez quick, łącznie zmieniany 2 razy.
Ok, dzięki wielkie. Ew. w jakiś jeszcze inny kolor, jeżeli nie zabierze to za dużo czasu
Tylko nie mam pomysłu na jaki..
Boję się łysych panów z działu windykacji
Nie no.. po prostu jak dzwoniłeś (jeżeli to Ty) to byłem w pracy a często w pracy mam wyłączony dzwonek i kiedy widziałem, że ktoś zostawił ślad to nie miałem jak oddzwonić bo to zastrzożony. To samo w domu.. jak już jestem w domu to zapominam włączyć melodyjki w komórce i kiedy zerknę na telefon to nie mam jak oddzwonić. Krzysiek już nie raz miał problem z kontaktowaniem się ze mną
W sumie to znany jestem z tego w szerokim gronie.. A wszystko przez rozpisane i rozdzwonione Panie do mnie po nocy 

Boję się łysych panów z działu windykacji