Głosniki - dobor i montaz podszybie
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Gocek, Ja w tej kwestii nie będę się wypowiadał bo pewnie każdy powie że zachwalam swoje. Ale tak jak już gdzieś kiedyś mówiłem w tej cenie nie widzę lepszych 10tek.A sprzedaje je tylko wyłączenie dlatego że miały byc one montowane w AUDI 80 ale w końcu okazało się że bedą w A4 a jak wiadomo AUDI A4 nie ma możliwości montażu 10cm głośników w desce i dlatego muszę je sprzedać.
Ja Ciebie rozumiem, bo już nie raz spotkałem się ze słowami krytyki gdyż "polecasz bo takie masz" a w Twoim wypadku "polecasz bo chcesz się pozbyć". Zobaczymy jak wszystko się potoczy, sporo zalezy od tego ile $ dostane za fuche którą kończe na dniach. Tak jak mówiłem biore udział w Twojej licytacji (rozumiem, ze licytacja wchodzi w grę? czy sprzedajesz tylko za 180zł?) a jak dostane $ to się pomyśli.
Pozdro i dzięki za odpowiedz.
Pozdro i dzięki za odpowiedz.
borykam się z podobnym problemem... również chcę wymienić głośniki na desce, upatrzyłęm taki model jednak kompletnie nie znam się na tych sprawach i proszę o opinię czy warto czy nie warto
pyle_plch42
i jeszcze jedno... radio z którym ma to grać to w planach Alpine CDE 9881 RB
pyle_plch42
i jeszcze jedno... radio z którym ma to grać to w planach Alpine CDE 9881 RB
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 11:48 przez lukasz80, łącznie zmieniany 1 raz.
to prawdopodobnie chyba cos zle napisałem,
jeśli w drzwi ma iść coś w tym stylu
hertz_esk_165
to na deske co powinno iść??
jeśli w drzwi ma iść coś w tym stylu
hertz_esk_165
to na deske co powinno iść??
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 11:49 przez lukasz80, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Tu podałeś zestaw dwudrozny odseparowany to było ta odrazu. Bo ja myślałem że chcesz dać tweatery w deskę a zestaw dwudrożny współosiowy jeszcze w drzwi. Ale ten plan co podałeś będzie dobry. Jak i te Hertze co podałeś są godne uwagi. Tweeter w deskę w drzwi 16cm woofer + dobre zamocowanie głośnika i podstawowe wytłumienie drzwi. Bez tego ani rusz!
witam ja wam mowie odrazu jesli chcecie wymienic z przody te głosniczki to proponuje JBL CS 2104 ona mają 10cm a cena ok (140PLN) .. wiem bo sam sobie je włożyłem i grają fajnie .. i do tego mam z tyły jeszcze JBL 16.5cm średnicy /o mocy 210maxymajnej moje radio nie wytrzymuje tego a mam JVC KD-G61 (wiadomo) ale wzmacniacz jeszcze do tego i tubke JBL GTO 1260BR no i mi starczy jak narazie .... polecam firme JBL pozdrawiam