Narazie chcę prawdziwe 120-130KM udowodnione wykresem, z kolei jak już sprawie sobie jakieś padło do codziennej jazdy to wtedy biore się za okolice 170KM tak jak to zrobił Zaprzal w swoim MK2

pawelrybak15 pisze:->luk448, NG brzmi paskudnie
Jeździłeś kiedyś autem na glebie? Nie i nie masz pojęcia jak takie auto zachowuje się na drodze, jaki wpływ na prowadzenie ma profil opony, twardość sprężyn, prześwit czy kont pochylenia kół. Tutaj większosć zakłada niższe sprężyny żeby auto ładniej wyglądało ale równocześnie polepsza sobie własciwości jezdne.pawelrybak15 pisze:Gleby nie było nie ma i nie będzie bo moje zdanie w tym temacie znacie.
no tak, w końcu jakoś się naklepało te 91 stron :lol:pawelrybak15 pisze:Pisałem już kilka razy to samo i niestety nie dotarło więc chyba szkoda ścierać klawiaturę na dalsze wywody.
tak się zastanawiam o czym w końcu jest ten temat, bo chyba o brzmieniu NG zamiast o modach w SB <hmm>Tych, których szczerze projekt zainteresował i którzy mają coś konstruktywnego do powiedzenia zapraszam do śledzenia tematu, wszystkich szyderców żegnam ozięble.
Herezje? <rotfl>Zayebatsu pisze:pawelrybak15, idź lepiej do kościoła... I przeproś wszystkich ze herezje które prawisz... A i uszy wyczyść...
Zbrakło mi słów... Dziękuje do widzenia...pawelrybak15 pisze:Herezje? <rotfl>Zayebatsu pisze:pawelrybak15, idź lepiej do kościoła... I przeproś wszystkich ze herezje które prawisz... A i uszy wyczyść...
Jak już 2,3 i 5 garów, to do tego musi być 20 zaworów inaczej chodzi to paskudnie <ok>
Pozdro
P.S. http://www.wykop.pl/link/829271/odpalan ... o-diesela/ ten to dopiero fajnie brzmi <lol>
barto-team pisze:hehe chłopak chyba ogłuchnął od tego klekotu bocianów pod maska i nie słyszy nic po za "kle kle kle" haha, a NG ma najpiękniejszy dźwięk z silników montowanych seryjnie w 80
Co racja, to racja, za dużo się rozpisywałem nawet jak jeszcze pompa nie była zamontowana na silniku, ale sprawę przemyślałem i już nie piszę w każdym temacie z czym sobie poradzęSzymekB pisze:barto-team pisze:hehe chłopak chyba ogłuchnął od tego klekotu bocianów pod maska i nie słyszy nic po za "kle kle kle" haha, a NG ma najpiękniejszy dźwięk z silników montowanych seryjnie w 80
Potwierdzam![]()
jedynie moze Turbo Mc ma ładniejszy <cieszy>
A KV i NG mają prawie identyczne brzmienie.....
Dobrze pomyslana ta pompa, szacunek za włozona prace.... Ale pamiętaj nie pisz nigdy na zapas .... Pozdrawiam