Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Wszyscy wiemy o kogo chodzi, ale nie napiszemy tego wprost, bo moderator tyran obdaruje nas ostrzeżeniami :evil:
Co jest zabawnego w tym, że chcemy aby moderatorem działu nasze Audi był ktoś kompetentny, bezkonfliktowy i mający bardzo dużą wiedzę na temat Audi ?
Nie chcemy osoby, która zachowuje się jak komunistyczna władza, stąd ta cała akcja.
Co jest zabawnego w tym, że chcemy aby moderatorem działu nasze Audi był ktoś kompetentny, bezkonfliktowy i mający bardzo dużą wiedzę na temat Audi ?
Nie chcemy osoby, która zachowuje się jak komunistyczna władza, stąd ta cała akcja.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Jakie rzeczy oczywiste ? Co Ty w ogóle wygadujesz ?
Kolego Mabrothrax, wiem że będziesz Górnika (bo to o nim mowa) bronić, bo jesteście dobrymi kumplami, ale popatrz obiektywnie na to co jako moderator wyprawia. Kasuje bez przyczyny posty, obraża innych użytkowników, wyśmiewa ich (przykładu szukaj w temacie "szlifowanie zaawansowanych projektów"), a także wprowadza zamęt na forum. Na samym początku po objęciu stanowiska narobił bałaganu dzieląc mój temat bez sensu i wciągając mnie w zbędną dyskusję, na dodatek czyniąc mnie jej autorem. Czy to jest kompetentny moderator ? Zresztą ode mnie to już dość, niech inni się wypowiedzą, a zapewniam że znajdą się tacy. Cierpliwość ludziom się skończyła i czas na zmiany.
Kolego Mabrothrax, wiem że będziesz Górnika (bo to o nim mowa) bronić, bo jesteście dobrymi kumplami, ale popatrz obiektywnie na to co jako moderator wyprawia. Kasuje bez przyczyny posty, obraża innych użytkowników, wyśmiewa ich (przykładu szukaj w temacie "szlifowanie zaawansowanych projektów"), a także wprowadza zamęt na forum. Na samym początku po objęciu stanowiska narobił bałaganu dzieląc mój temat bez sensu i wciągając mnie w zbędną dyskusję, na dodatek czyniąc mnie jej autorem. Czy to jest kompetentny moderator ? Zresztą ode mnie to już dość, niech inni się wypowiedzą, a zapewniam że znajdą się tacy. Cierpliwość ludziom się skończyła i czas na zmiany.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Re: Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie
Dowody!matt1988 pisze: Obecny moderator wykazuje się ogromną niekompetencją między innymi poprzez nadużywanie swoich uprawnień, bezpodstawne usuwanie postów innych użytkowników, a także obrażanie innych użytkowników poprzez ich wyśmiewanie.
Paweł, wydaje mi się, że już Ci to kiedyś tłumaczyłem. Jednak widzę, iż Tobie trzeba to tłumaczyć co tydzień.pawelrybak15 pisze:Na samym początku po objęciu stanowiska narobił bałaganu dzieląc mój temat bez sensu i wciągając mnie w zbędną dyskusję, na dodatek czyniąc mnie jej autorem.
To, że Ty nie darzysz go sympatią (co wcale nie jest tajemnicą), wcale nie oznacza, iż nie może być moderatorem.pawelrybak15 pisze:Kolego Mabrothrax, wiem że będziesz Górnika (bo to o nim mowa) bronić, bo jesteście dobrymi kumplami, ale popatrz obiektywnie na to co jako moderator wyprawia.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
IC69, ja skończyłem z uczestnicwem w zadymach, ale skoro pojawiło się głosowanie nad zmianami to wziąłem w nim udział. Jak widzisz nie jestem sam, spójrz na wyniki ankiety, 72% za zmianą i tylko 27% przeciwko zmianom. To chyba o czymś świadczy, prawda ?
A co do dowodów, to nie pamiętasz tej akcji co górnik wkręcił mnie w dyskusję w której nie miałem zamiaru w ogóle brać udziału ? Zrobił nowy temat, wyrywając go zupełnie z kontekstu, na dodatek bez mojej zgody uczynił mnie jego autorem. Kolejne dowody są w temacie "szlifowanie tematu zaawansowane projekty" gdzie ta sama osoba wyśmiewa jawnie innych użytkowników. A przekleństwa pisane przez moderatora także są OK, to jest zgodne z regulaminem ? Też ktoś pisał o tym, że takie coś miało miejsce.
Moderator powinien być przykładem dla innych użytkowników i powinien posiadać dużą wiedzę na temat Audi i to także tą techniczną. Tak jak pisałem ja, oraz Andi77, na stanowisku moderatora działu "nasze Audi" widziałbym np. Trepka. Wiadomo, że decydujący głos w sprawie ma administracja, ale my, zwyczajni użytkownicy po prostu próbujemy pokazać że coś jest nie tak, stąd cały ten temat i ta ankieta.
I raz jeszcze powtarzam: nie tylko ja uważam, że górnik się nie sprawdza, więc nie wracaj proszę do tego co było tylko spójrz co jest teraz i nie szukaj na siłę powodów żeby się mnie pozbyć.
A co do dowodów, to nie pamiętasz tej akcji co górnik wkręcił mnie w dyskusję w której nie miałem zamiaru w ogóle brać udziału ? Zrobił nowy temat, wyrywając go zupełnie z kontekstu, na dodatek bez mojej zgody uczynił mnie jego autorem. Kolejne dowody są w temacie "szlifowanie tematu zaawansowane projekty" gdzie ta sama osoba wyśmiewa jawnie innych użytkowników. A przekleństwa pisane przez moderatora także są OK, to jest zgodne z regulaminem ? Też ktoś pisał o tym, że takie coś miało miejsce.
Moderator powinien być przykładem dla innych użytkowników i powinien posiadać dużą wiedzę na temat Audi i to także tą techniczną. Tak jak pisałem ja, oraz Andi77, na stanowisku moderatora działu "nasze Audi" widziałbym np. Trepka. Wiadomo, że decydujący głos w sprawie ma administracja, ale my, zwyczajni użytkownicy po prostu próbujemy pokazać że coś jest nie tak, stąd cały ten temat i ta ankieta.
I raz jeszcze powtarzam: nie tylko ja uważam, że górnik się nie sprawdza, więc nie wracaj proszę do tego co było tylko spójrz co jest teraz i nie szukaj na siłę powodów żeby się mnie pozbyć.
IC69, nie można też traktować z góry użytkowników skoro pojawił się taki temat to coś musi być nie tak .. sam zostałem zaatakowany przez kolczata gornika i miodka na początku swojej kadencji .. i najwięcej do powiedzenia o moim wieku itp. miał właśnie gornik.
Poza tym czy to normalne żeby moderator który powinien świecić przykładem pisze coś takiego ?
Poza tym czy to normalne żeby moderator który powinien świecić przykładem pisze coś takiego ?
chyba coś nie halo :roll:KaZi_2005, suka musi leżeć :mrgreen:
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
suka nie jest wulgaryzmem.KoralB3 pisze: Poza tym czy to normalne żeby moderator który powinien świecić przykładem pisze coś takiego ?
O niczym innym nie marzymy .. :roll: I gdybyś nie widział mojego pierwszego posta w tym temacie to przypomnę że napisałem żeby załatwili to jakoś inaczej a nie wyciągając na całe forum .spaykee pisze:Bijecie wszyscy piane, żeby powiesic górnika.
I czasem na prawdę jest dobrze spojrzeć na każdego,nawet zwykłego uzytkownika
- sagem
- Forum Audi 80

- Imię: Sebek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
A ja zaglosowalem na nie, poraz kolejny w roli glownej z pawlemrybakiem i reszta waszej cudownej grupy tworza sie jakies glupie i nikomu na nic nie potrzebne problemy, na co to komu?
To że zostaly usuniete jakies posty nt. Waszej "inteligentnej dywagacji" o glebie akurat nikomu nie zaszkodzi, bo Ty pawel wymadrzas sie na ten temat wszech i wobec ale glebe widziales na zdjeciach, zreszta gdybym ja bym moderatorem i widzial bym taki chlam i spam w tematach użytkowników, jak np. 20 stron spmu jak kurw* przykleic naklejke to też bym wszystko kasował, szkoda tylko miejsca na serwerze.
Znam gronika z reala, ale omijajac to i oceniajac obiektywnie uwazam ze to kolejny nie potrzebny temat i smiecenie forum.
KoralB3, poleciales ladnie z ta suka <mikolaj>
P.s nic trudnego zrobic bota który regnie się z róznych IP i róznych emaili i zaraz z 30<70 zrobi się 70>30 :mrgreen:
pozdro
To że zostaly usuniete jakies posty nt. Waszej "inteligentnej dywagacji" o glebie akurat nikomu nie zaszkodzi, bo Ty pawel wymadrzas sie na ten temat wszech i wobec ale glebe widziales na zdjeciach, zreszta gdybym ja bym moderatorem i widzial bym taki chlam i spam w tematach użytkowników, jak np. 20 stron spmu jak kurw* przykleic naklejke to też bym wszystko kasował, szkoda tylko miejsca na serwerze.
Znam gronika z reala, ale omijajac to i oceniajac obiektywnie uwazam ze to kolejny nie potrzebny temat i smiecenie forum.
KoralB3, poleciales ladnie z ta suka <mikolaj>
P.s nic trudnego zrobic bota który regnie się z róznych IP i róznych emaili i zaraz z 30<70 zrobi się 70>30 :mrgreen:
pozdro
Sam Paweł chciał żeby mu zrobić porządek w temacie napisałem do gornika, gornik zrobił porządek zamknął temat Paweł otworzył nowy i happy :roll:
Ja na waszym miejscu pogadał bym jeszcze na spokojnie z gornikiem .. przecież niemożliwe żeby się nie dało z nim normalnie poważnie pogadać i iść na kompromis
Ja na waszym miejscu pogadał bym jeszcze na spokojnie z gornikiem .. przecież niemożliwe żeby się nie dało z nim normalnie poważnie pogadać i iść na kompromis