Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80

Jesteś za zmiana moderatora forum Nasze Audi

TAK
28
44%
NIE
36
56%

Liczba głosów: 64

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 11:26

Wszyscy wiemy o kogo chodzi, ale nie napiszemy tego wprost, bo moderator tyran obdaruje nas ostrzeżeniami :evil:
Co jest zabawnego w tym, że chcemy aby moderatorem działu nasze Audi był ktoś kompetentny, bezkonfliktowy i mający bardzo dużą wiedzę na temat Audi ?
Nie chcemy osoby, która zachowuje się jak komunistyczna władza, stąd ta cała akcja.

Awatar użytkownika
Mabrothrax
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Mabrothrax » 30 sie 2011, 11:29

Szczerze? bez sensem jest tłumaczyć rzeczy oczywiste rozjuszonej gawiedzi. A wdawanie się w głębszą dyskusję poniżeniem.

Więc kończę.

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 11:33

Jakie rzeczy oczywiste ? Co Ty w ogóle wygadujesz ?
Kolego Mabrothrax, wiem że będziesz Górnika (bo to o nim mowa) bronić, bo jesteście dobrymi kumplami, ale popatrz obiektywnie na to co jako moderator wyprawia. Kasuje bez przyczyny posty, obraża innych użytkowników, wyśmiewa ich (przykładu szukaj w temacie "szlifowanie zaawansowanych projektów"), a także wprowadza zamęt na forum. Na samym początku po objęciu stanowiska narobił bałaganu dzieląc mój temat bez sensu i wciągając mnie w zbędną dyskusję, na dodatek czyniąc mnie jej autorem. Czy to jest kompetentny moderator ? Zresztą ode mnie to już dość, niech inni się wypowiedzą, a zapewniam że znajdą się tacy. Cierpliwość ludziom się skończyła i czas na zmiany.

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Re: Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie

Post autor: IC69 » 30 sie 2011, 15:26

matt1988 pisze: Obecny moderator wykazuje się ogromną niekompetencją między innymi poprzez nadużywanie swoich uprawnień, bezpodstawne usuwanie postów innych użytkowników, a także obrażanie innych użytkowników poprzez ich wyśmiewanie.
Dowody!

pawelrybak15 pisze:Na samym początku po objęciu stanowiska narobił bałaganu dzieląc mój temat bez sensu i wciągając mnie w zbędną dyskusję, na dodatek czyniąc mnie jej autorem.
Paweł, wydaje mi się, że już Ci to kiedyś tłumaczyłem. Jednak widzę, iż Tobie trzeba to tłumaczyć co tydzień.
pawelrybak15 pisze:Kolego Mabrothrax, wiem że będziesz Górnika (bo to o nim mowa) bronić, bo jesteście dobrymi kumplami, ale popatrz obiektywnie na to co jako moderator wyprawia.
To, że Ty nie darzysz go sympatią (co wcale nie jest tajemnicą), wcale nie oznacza, iż nie może być moderatorem.

Awatar użytkownika
dr.lolek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: dr.lolek » 30 sie 2011, 15:39

olać i tyle, albo kopiuj wklej to co napisane bylo

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 16:19

IC69, ja skończyłem z uczestnicwem w zadymach, ale skoro pojawiło się głosowanie nad zmianami to wziąłem w nim udział. Jak widzisz nie jestem sam, spójrz na wyniki ankiety, 72% za zmianą i tylko 27% przeciwko zmianom. To chyba o czymś świadczy, prawda ?
A co do dowodów, to nie pamiętasz tej akcji co górnik wkręcił mnie w dyskusję w której nie miałem zamiaru w ogóle brać udziału ? Zrobił nowy temat, wyrywając go zupełnie z kontekstu, na dodatek bez mojej zgody uczynił mnie jego autorem. Kolejne dowody są w temacie "szlifowanie tematu zaawansowane projekty" gdzie ta sama osoba wyśmiewa jawnie innych użytkowników. A przekleństwa pisane przez moderatora także są OK, to jest zgodne z regulaminem ? Też ktoś pisał o tym, że takie coś miało miejsce.
Moderator powinien być przykładem dla innych użytkowników i powinien posiadać dużą wiedzę na temat Audi i to także tą techniczną. Tak jak pisałem ja, oraz Andi77, na stanowisku moderatora działu "nasze Audi" widziałbym np. Trepka. Wiadomo, że decydujący głos w sprawie ma administracja, ale my, zwyczajni użytkownicy po prostu próbujemy pokazać że coś jest nie tak, stąd cały ten temat i ta ankieta.
I raz jeszcze powtarzam: nie tylko ja uważam, że górnik się nie sprawdza, więc nie wracaj proszę do tego co było tylko spójrz co jest teraz i nie szukaj na siłę powodów żeby się mnie pozbyć.

spaykee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: spaykee » 30 sie 2011, 16:35

IC69 pisze: Dowody!
Czekałem na Twoją wypowiedź :mrgreen:

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 30 sie 2011, 16:54

IC69, nie można też traktować z góry użytkowników skoro pojawił się taki temat to coś musi być nie tak .. sam zostałem zaatakowany przez kolczata gornika i miodka na początku swojej kadencji .. i najwięcej do powiedzenia o moim wieku itp. miał właśnie gornik.

Poza tym czy to normalne żeby moderator który powinien świecić przykładem pisze coś takiego ?
KaZi_2005, suka musi leżeć :mrgreen:
chyba coś nie halo :roll:

spaykee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: spaykee » 30 sie 2011, 17:09

KoralB3 pisze: Poza tym czy to normalne żeby moderator który powinien świecić przykładem pisze coś takiego ?
suka nie jest wulgaryzmem. ;-) Chyba, że w ten sposób odnosisz się do osoby, nie rzeczy czy zwierzaka. Bijecie wszyscy piane, żeby powiesic górnika. Icek próbuje ogarnąć, o co Wam chodzi, ale i na niego bez potrzeby najeżdżacie. Prosił o dowody, znajdźcie więcej niż to, co zostało już napisane. I nie chodzi tu o rzeczy "bo on mnie nie lubi" albo "bo usunął mój post bo spamowałem". <ok> Konkrety.

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 30 sie 2011, 17:12

spaykee pisze:Bijecie wszyscy piane, żeby powiesic górnika.
O niczym innym nie marzymy .. :roll: I gdybyś nie widział mojego pierwszego posta w tym temacie to przypomnę że napisałem żeby załatwili to jakoś inaczej a nie wyciągając na całe forum .

I czasem na prawdę jest dobrze spojrzeć na każdego,nawet zwykłego uzytkownika ;-)

Awatar użytkownika
sagem
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebek
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1.9 1Z
Kontakt:

Post autor: sagem » 30 sie 2011, 17:41

A ja zaglosowalem na nie, poraz kolejny w roli glownej z pawlemrybakiem i reszta waszej cudownej grupy tworza sie jakies glupie i nikomu na nic nie potrzebne problemy, na co to komu?

To że zostaly usuniete jakies posty nt. Waszej "inteligentnej dywagacji" o glebie akurat nikomu nie zaszkodzi, bo Ty pawel wymadrzas sie na ten temat wszech i wobec ale glebe widziales na zdjeciach, zreszta gdybym ja bym moderatorem i widzial bym taki chlam i spam w tematach użytkowników, jak np. 20 stron spmu jak kurw* przykleic naklejke to też bym wszystko kasował, szkoda tylko miejsca na serwerze.

Znam gronika z reala, ale omijajac to i oceniajac obiektywnie uwazam ze to kolejny nie potrzebny temat i smiecenie forum.

KoralB3, poleciales ladnie z ta suka <mikolaj>

P.s nic trudnego zrobic bota który regnie się z róznych IP i róznych emaili i zaraz z 30<70 zrobi się 70>30 :mrgreen:

pozdro

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 30 sie 2011, 17:46

Sam Paweł chciał żeby mu zrobić porządek w temacie napisałem do gornika, gornik zrobił porządek zamknął temat Paweł otworzył nowy i happy :roll:

Ja na waszym miejscu pogadał bym jeszcze na spokojnie z gornikiem .. przecież niemożliwe żeby się nie dało z nim normalnie poważnie pogadać i iść na kompromis

Tigeros
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Karol
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG

Post autor: Tigeros » 30 sie 2011, 17:51

Panowie, nikt nie jest święty, czasem trzeba wrzucić na luz...

Awatar użytkownika
chybo101
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chybo101 » 30 sie 2011, 17:52

Ten temat poprawił mi bardzo humor na końcówkę dnia w pracy <lol>
Prośba do IC69 nie zamykaj go co najmniej do czwartku bo nie będzie się z czego polewać.
A teraz biorę "cipsy" i piwo i czekam na dalszy rozwój sytuacji <rotfl>

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 30 sie 2011, 18:28

I kolejny bezsensowny temat na forum :mrgreen:

Widocznie są pokrzywdzeni, którzy też chcą rządzić w tej piaskownicy.

Ja mam to już za sobą :-P

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”