[Coupe typ 85]2.2 turbo MC EFI i 1.4 bara, 254KM i 409Nm.
od starego motoru na mechanicznym wtrysku nie można zbyt wiele wymagać, ale i tak całkiem dobrze to lata, oblukałem na żywo jak chodzi na ćwiartce i mi się podoba <ok>, co ciekawe byłem mile zaskoczony trakcją zwracając również uwagę na opony jakie były na aucie fajnie popatrzeć jak quattro zbiera baty od ośki <ok> powodzenia w dalszych modach
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Korzystając z laptopa napisze, że niedługo zostanie zrobiony wydech. Bedzie to przelot 2,5 cala, prawdopodobnie na jednym tłumiku. Niestety wczoraj odkryłem dziurę w bagażniku, nie jest ona duża i na szczęście tylko jedna. Poza tym autko cały czas jeździ bezproblemowo. Spalanie w trasie jakie udało mi się osiągnąć przy prędkościach rzędu 110-120 km/h to niecałe 10l na 100km.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
git, ale powiedz czy bedziesz w toruniu?Łysy_18 pisze:Korzystając z laptopa napisze, że niedługo zostanie zrobiony wydech. Bedzie to przelot 2,5 cala, prawdopodobnie na jednym tłumiku. Niestety wczoraj odkryłem dziurę w bagażniku, nie jest ona duża i na szczęście tylko jedna. Poza tym autko cały czas jeździ bezproblemowo. Spalanie w trasie jakie udało mi się osiągnąć przy prędkościach rzędu 110-120 km/h to niecałe 10l na 100km.