audi cabrio 1.9 tdi 110KM + bonus
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Tak wiem że SWAP ale zawsze jest to tylko 1,9 w dieslu. Domyślam się że mocna turbina i duży IC robią swoje. Ale tak po za tym to czym ten silinik jeszcze się różni :?:FranoF1 pisze:to jest SWAPObrazekLabiel pisze::shock: Super autko. Nie sądziłem że z tego silniczka można wydobyć tyle mocy :shock: A jak wygląda spalanie :?:
inna pompa, inne wtryski, inny walek rozrzadu, inny wydech, kolektor dolotowy, program. silniki 1.9 tdi robia i do prawie 300 KM. musze pojezdzic z gtechem po obnizeniu przodu, powinno byc lepiej bo juz jade prosto a nie na boki
dawki paliwa ma ponoc prawie jak seria stad spalanie ok 6 (max 6,5) w trasie do ok 8 (max 10 na wyscigach)
co do hamulcow to napewno jest troche lepiej ale czeka mnie wymiana pompy halmulcowej albo jeszcze czegos innego gdyz pedal hamulca dosc pozno lapie i jak "napompuje" to sie pomalu zapada
duo a w jakim to miescie te dachy ? czytalem juz o dachach z lublina i gdzies niedaleko zielonej gory
[ Dodano: 2008-01-09, 07:46 ]
zmienilem gril, obnizylem najpierw przod ok 40 mm, potem tyl ale niestety siadl ok 70 - 80 mm. zdecydowanie za duzo. szukam innych sprezyn ale poki co jest jak jest. na fotkach stoi pochylony stac nie widac takiej roznicy
dawki paliwa ma ponoc prawie jak seria stad spalanie ok 6 (max 6,5) w trasie do ok 8 (max 10 na wyscigach)
co do hamulcow to napewno jest troche lepiej ale czeka mnie wymiana pompy halmulcowej albo jeszcze czegos innego gdyz pedal hamulca dosc pozno lapie i jak "napompuje" to sie pomalu zapada
duo a w jakim to miescie te dachy ? czytalem juz o dachach z lublina i gdzies niedaleko zielonej gory
[ Dodano: 2008-01-09, 07:46 ]
zmienilem gril, obnizylem najpierw przod ok 40 mm, potem tyl ale niestety siadl ok 70 - 80 mm. zdecydowanie za duzo. szukam innych sprezyn ale poki co jest jak jest. na fotkach stoi pochylony stac nie widac takiej roznicy
CINEK mam pytanko powiedz ile cali ma fela tylnia ze zdjec ostatnich, taki rozmir akurat pasuje do twojego autka pewnie 18" jak sie nie myle.
Na poprzednich zdjeciach widzialem autko na zwyklych lampach a te maja soczewy, wstawiales soczewki w stare lampy czy to oryginalne hellki ???? 8-)
No i ostatnie pytanko odnosnie zawiechy????? po ile w minusie przod i tyl???? jakie sprezynki masz i amorki???? jak z twardoscia i ocieralnoscia 8-)
wlasnie bede zmienial zawieche w swoim bo u mnie jest nisko i miekko za miekko. pozdrawiam
Na poprzednich zdjeciach widzialem autko na zwyklych lampach a te maja soczewy, wstawiales soczewki w stare lampy czy to oryginalne hellki ???? 8-)
No i ostatnie pytanko odnosnie zawiechy????? po ile w minusie przod i tyl???? jakie sprezynki masz i amorki???? jak z twardoscia i ocieralnoscia 8-)
wlasnie bede zmienial zawieche w swoim bo u mnie jest nisko i miekko za miekko. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 09 sty 2008, 09:31 przez Cino, łącznie zmieniany 1 raz.
- siwusek216
- Forum Audi 80