[80 b4] uszkodzony szeberdach
-
- Forum Audi 80
[80 b4] uszkodzony szeberdach
Witam mam nastepujacy problem, uszkodzil mi sie jeden element w szyberdachu i podczas zamykania z lewej strony z tylu szyberdach opada okolo 1cm ponizej dachu, rowniez gdy jest uchylony to z prawej strony jest wyzej a lewej nizej. Mam pytanie odnosnie tego czy elektryczny szyberdach rozni sie od szyberdachu mechanicznego montowanego w audi b3 z 87r?chcialem przelozyc ta czesc, a nie mam jeszcze szyberdachu z b3 znalazlem tanio na allegro. Czekam na jakas podpowiedz i dziekuje wszystkim!
POzdrawiam!!!!!
POzdrawiam!!!!!
Ostatnio zmieniony 08 paź 2007, 22:52 przez pietrusek1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Witam a czy da sie wyjąć szyberdach bez zdemontowania podsufitki?Znalazlem na forum temat z poradnikiem ale nic tam nie ma.Jesli ktos mi moze podesłać to prosze.Dzieki PS. pekła mi taka chyba aluminiowa prowadniczka-przy uchylonym szyberdachu ja widac, jest przykrecona wkretem.Dzieki jeszcze raz za pomoc
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
pietrusek1, w sedanie zdejmowanie podsufitki do demontażu szybra nie jest potrzebne.
Czytałeś może ten temat: viewtopic.php?t=2080
Czytałeś może ten temat: viewtopic.php?t=2080
Ostatnio zmieniony 10 paź 2007, 21:02 przez IC69, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Jasiu, a dla Ciebie mam to: viewtopic.php?t=5431
Witam
Podziwiam za wytrwalośc i dokladnosc.
Ciągle jednak nie moge sie do tego zabrać.
Mam pytanie? W moim szyberku odkleiła się tylko ta wykładzina która pokrywa wewnątrz część dachu (klapy) która przy otwarciu przesówa sie do tyłu.Może nie muszę zdejmować całej podsufitki?
Czy można wyjąć tylko tą oklejoną blachę.
Serdeczne dzięki za zainteresowanie moim problemem.
Jasiu
Podziwiam za wytrwalośc i dokladnosc.
Ciągle jednak nie moge sie do tego zabrać.
Mam pytanie? W moim szyberku odkleiła się tylko ta wykładzina która pokrywa wewnątrz część dachu (klapy) która przy otwarciu przesówa sie do tyłu.Może nie muszę zdejmować całej podsufitki?
Czy można wyjąć tylko tą oklejoną blachę.
Serdeczne dzięki za zainteresowanie moim problemem.
Jasiu
-
- Forum Audi 80
DZieki opisowi IC69 dobralem sie dzis do szyberdachu i bez problemu wyjalem ta prowadniczke- okazalo sie ze obie sa popekane(teraz kupujac uzywany szyberdach nie mam pewnosci czy tam sa tez dobre) jutro zapytam kolegow w pracy moze pospawaja jak nie to zadzwonie do VW jak beda mieli to kupie nowe. Dziekuje wszystkim za pomoc.