[B4 1Z]Rezanie AC / BC + Manetka
a trzecia pozycja od lewej u góry coś ci pokazuje? bo to ilość paliwa jaką spaliłeś od początku jazdy. z tego co pamiętam jak nie miałem sygnału spalania podpiętego to mi 0 pokazywało, a reszta tak czy siak działała.
czyli inaczej mówiąc, bez sygnału spalania nie działa: spalanie chwilowe, średnie; spalone litry wahy od odpalenia
czyli inaczej mówiąc, bez sygnału spalania nie działa: spalanie chwilowe, średnie; spalone litry wahy od odpalenia
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
no niby czemu nie? po wyzerowaniu i przejechaniu sie okolo 10km trasy spada do okolo 5,5 spokojnie jadacpkrr pisze:A srednie spalanie szybko wam sie ukazało "normalne"?
i z tego co ja u siebie zauwazylem a mam bc juz bodajze 1,5 roku oczywiscie ztuningowane wg tego tematu i pokazuje prawidlowo, ze sie zgadza to z prawdziwym przepalem
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
Okazało się, że przewód był lipny i był też słaby zestyk tam we wtyczce. Z braku PINów zastosowałem tam tulejki 0,5. Fajnie wpasowuje się ona w miejsce PINa, a otoczka zachacza tam i wystarczająco przytrzymuje tulejkę na miejscu. I wszystko śmiga, spalanie chwilowe pokazuje przy jeździe 90km/h przez 5 min = 4,7 8-)