Tak Wyglada przód po zamontowaniu gwintu:

Chodziło mi o dystans, żeby odsunąć trochę wewnętrzny rant felgi od kolumny żeby nie szorowałoViteknt pisze:Z przodu już mam dystans 3cm na strone i wole kupic szersze ranty na przód i to upchaćTeż sądze że wejdzie spokojnie 9 cali na przód , bo odleglosc bębna felgi do wąsa sie nie zmieni tylko koło poszerzy sie na zewnatrz , dobrze mówie?
To już zrobiłem dzieki gumówce :mrgreen: Teraz nic nie ocierapablovw pisze:Chodziło mi o dystans, żeby odsunąć trochę wewnętrzny rant felgi od kolumny żeby nie szorowało
Własnie też dzisiaj zakupiłem ten produkt SONAXa i jestem ciekaw jak długo utrzymuje się ten preparat. Przed zakupem czytałem jego opinie w internecie na forach kosmetyki samochodowej.Viteknt pisze:Będe musiał nad tym pomyślec bo troche jest to denerwujące. Zobaczymy co da sie zrobic![]()
Dzisiaj zakupiłem impregnat do dachów firmy Sonax
Obrazek
Używał ktoś juz takiego lub czy ma ktoś wskazówki dotyczące używania tego na dachu? Będe wdzięczny
Coś w tym jest bo też mi sie tak w moim Cabrio wydaje. Zapewne to wina czarnych rotorów. Felga gubi się z kolorem nadwozia. Chcę większych felg bo apetyt rośnie w miarę "jeżdżenia". :mrgreen:Kolczat pisze:i nagle 17" staje sie za mala felga :mrgreen: