[Audi Cabrio] Cabrio by- stawsz - new setup :)
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Monster_C4 pisze:Patrząc jeszcze raz na zdjęcia cofam słowa o malowaniu felg, zasugerowałem się innymi.
Do białych kierunków, srebrnej ramy szyby pasuje idealnie.
Wydaje mi się, że zamiast pakować kasę w malowanie lepiej dołożyć do przedrożonych lamp USA (jeżeli ten plan jest aktualny)
Kazik pomysł nie upadł tylko się odsunął w czasie ale na pewno będzie pełny US z tyłu , teraz muszę zrobić wydech bo obecny woła o pomstę to nieba, nie dość że brzydki , końcowe rurki cienkie jak w dubeltówce to jeszcze pierdzi
Piotr szanuję Twoje zdanie, wiele osób nie lubi drewna i ja to rozumiem , powiem szczerze że jak zobaczyłem tu pablovw jego nargi to bardzo mi się spodobało a żeby nie kopiować jego rozwiązania to po którejś rozmowie z Atlasem podsunął mi pomysł z kiera poliftową z a4 B6 lub a8 .
Dla mnie cabrio to absolutnie nie sportowe auto, to bardziej jak łódź , jacht do lansu i własnie dlatego poszedłem w drewno , zresztą, ktore juz we wnętrzu było.
Moje sportowe tez nie jest bo szybko sie nie da jeżdzić na tej glebie <ok>
Dla mnie cabrio to absolutnie nie sportowe auto, to bardziej jak łódź , jacht do lansu i własnie dlatego poszedłem w drewno , zresztą, ktore juz we wnętrzu było.
Moje sportowe tez nie jest bo szybko sie nie da jeżdzić na tej glebie <ok>
Ja wiem, że cabrio to dupowóz - bo taką też rolę pełni dla mnie. Wiem też, że to "sportowe" auto a nie sportowe auto. Jednak w porównaniu do większości aut na naszych drogach to jest to sportowe auto. Ile S2/RS2 jeździ w Polsce/po świecie?
Co byśmy się zrozumieli: Szymon wykonał odważny ruch a do odważnych świat należy Kierownica jest fajna. Jednak takie mam skojarzenie. Co nie znaczy, że nie biję brawo bo biję.
Jednocześnie naszła mnie też taka refleksja pt. co jeszcze będziemy w stanie zmienić w swoich autach (wizualnie). Zmieniamy fotele montując z nowszych modeli. Montujemy różne kierownice. Wsadzamy zderzaki od aut do których były one tylko dedykowane. Żebyśmy nie dożyli czasów, że ktoś wsadzi wnętrze A4 cabrio.. :-|
Wiem, że tuning nie zna granic ale chyba trzeba je gdzieś postawić. Bo z klasyka zrobi się Calibrę. A nie o to nam miłośnikom Audi chodzi.
ps. ww. refleksja nie ma nic wspólnego z autem Szymona
Co byśmy się zrozumieli: Szymon wykonał odważny ruch a do odważnych świat należy Kierownica jest fajna. Jednak takie mam skojarzenie. Co nie znaczy, że nie biję brawo bo biję.
Jednocześnie naszła mnie też taka refleksja pt. co jeszcze będziemy w stanie zmienić w swoich autach (wizualnie). Zmieniamy fotele montując z nowszych modeli. Montujemy różne kierownice. Wsadzamy zderzaki od aut do których były one tylko dedykowane. Żebyśmy nie dożyli czasów, że ktoś wsadzi wnętrze A4 cabrio.. :-|
Wiem, że tuning nie zna granic ale chyba trzeba je gdzieś postawić. Bo z klasyka zrobi się Calibrę. A nie o to nam miłośnikom Audi chodzi.
ps. ww. refleksja nie ma nic wspólnego z autem Szymona