Gwint, może kiedyś...

Springi są weiteca, ale od coupe. Jak widać na załączonym obrazku dupa cabrio jest duużo cięższa niż coupe:)
Zdarza się a czy sygnalizacja włączonych świateł nie działa czy co ? Po wyciągnięciu kluczyków powinno byc słychać piszczenie. Masz zadbane Audi i co było z tą geometrią ?dyras pisze: [ Dodano: 2014-10-07, 11:35 ]
Dałem ciała. Zostawiłem auto na 1,5 tygodnia na postojówkach ;/ Akumulator wypity do końca. Prostownik elektroniczny nawet nie podejmował walki z ładowaniem bo nie wykrywał napięcia.
Ładuje już drugi dzień małym prądem, ciekawe czy coś z niego jeszcze będzie. Echh :-|
Sygnalizacja zostawionych postojówek działa, jakoś to przeoczyłemKORU pisze: Zdarza się a czy sygnalizacja włączonych świateł nie działa czy co ? Po wyciągnięciu kluczyków powinno byc słychać piszczenie. Masz zadbane Audi i co było z tą geometrią ?
Zdecydowanie lepiej niż seria. Wiadomo, że dzielnicy tym zestawem nie nagłośnię:) Mogę sobie teraz pozwolić na rozkręcenie głośności bez trzasków z kokpitu i pierdzenia suba. W zasadzie mam teraz 2 + 1. Wszystko napędzane wzmacniaczem Blaupunkt GTA 750. Przody są podłączone pod wzmaka z filtracją dolnej częstotliwości, bass dobrze uzupełnia woofer. Tyły zostawiłem seryjne, ale ustawiłem je by grały zdecydowanie ciszej niż front. Jestem zadowolony z efektu.audki pisze:I jak to teraz gra??
Szukałem, samych plastików po allegro, ale nie było. Ewentualnie chcieli sprzedawać z całą klapą, bo przy odklejaniu przeważnie pęka plastik. Kiedyś trafiłem za 250pln, ale wolałem w coś innego wrzucić do audi niż w kawałek czerwonego plastiku.quick pisze:dyras, nie lepiej było kupić nowego plastiku? Ile zapłaciłeś za używkę?