w krakowie to zapomnij, nic nie zrobia a kase z ciebie zedrą tylko. dobrze kolesie robią kolo bochni, miejscowosc Rajbrot o ile dobrze pamietam (z Bochni na Limanowa) a spory ruch tam u nich byl zawsze wiec jak chcialbys na miensu to lepiej sie umowic. w Krk to zadnego normalnego fachowca od tdi nie ma, jak szukalem kogos kto mi kat wtrysku ustawi to podjechalem do kolesia przylazl z nowo kupionym laptopem i szuka wejscia w aucie, po 30min sam mu pokazalem gdzie jest, podlaczyl i cos klika ale chyba nie wie co jest co na tym Vagu, mowi ze sie nie da ustawic bo pompa wtryskowa jest do wymiany, ja mu wzialem kompa, pokzalem ile kat wynosi i mowie zeby ruszyl pompa i mi kat zmienil to powiedzial ze sie nie bedize za to bral. odpial kompa i mowi do mnie 80zeta? jak sie pytam za co? za to ze nie wiesz jak uzywam tego laptopika? powiedzialem mu ze nie zaplace.mariusz8282 pisze:A moze w Krakowie jest ktos kto dobrze zna sie na 1,9 tdi i wyczysci nastawnik (czy tez odme) oraz zwroci uwage na inne rzeczy poprawiajace prace silnika?
kilka takich przypadkow mialem, laptopiki pokupili, kabelki maja a nic nie potrafia, zalosne 15 letnie auto i nie potrafia nic zrobic. duzo bym mogl pisac przypadkow na ten temat.