[B4 IZ avant] Szarpie samochodem
Mi wyczyścił munior i szczerze mowiac autko odrzyło Ja bym ci radzil przekajtnąć sie te 200 pare klockow so Lubartowa i byc na 1000% pewnym ze sie nie zostało wydyma.... a auto jezdzi jak malina!! Bo szczerze mowiąć no niesadze zeby ktoś nawet w servisie disla ci to zrobil... Wezma kase, dędą wymyślać cudowac itp.. a autko bedzie ci szarpało tak jak szarpało..
- bendinger5
- Forum Audi 80
witam drogich kolegów.(pisałem to już w innym poście)
podepnę się do tematu, dwa dni temu z moim autem zaczęło się coś dziać , a mianowicie przy prędkości 90km/h zaczęła mi drżeć buda samochodu.wcześniej nigdy mi nie drżał nawet jak przyspieszałem na 5 biegu mając obroty poniżej 2tyś. mam bąble powietrza w przewodach, ale wcześniej też miałem i jeździła audica jak szalona .teraz też mocy jej nie brakuje śmiga jak wcześniej, mam nadzieją że to nie nastawnik, bo objawy pojawiły sie nagle i po tym jak zatankowałem samochód do pełna i na dodatek przechylony na lewarku aby mi więcej paliwa weszło nie mam VAGA a samochód jest dla mnie wszystkim, więc musze go jak najszybciej naprawić .pomocy!
[ Dodano: 2010-11-20, 11:22 ]
dodam jeszcze że samochód odpala mi na dotyk
podepnę się do tematu, dwa dni temu z moim autem zaczęło się coś dziać , a mianowicie przy prędkości 90km/h zaczęła mi drżeć buda samochodu.wcześniej nigdy mi nie drżał nawet jak przyspieszałem na 5 biegu mając obroty poniżej 2tyś. mam bąble powietrza w przewodach, ale wcześniej też miałem i jeździła audica jak szalona .teraz też mocy jej nie brakuje śmiga jak wcześniej, mam nadzieją że to nie nastawnik, bo objawy pojawiły sie nagle i po tym jak zatankowałem samochód do pełna i na dodatek przechylony na lewarku aby mi więcej paliwa weszło nie mam VAGA a samochód jest dla mnie wszystkim, więc musze go jak najszybciej naprawić .pomocy!
[ Dodano: 2010-11-20, 11:22 ]
dodam jeszcze że samochód odpala mi na dotyk
- bendinger5
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
To nie nastawnik ,a skoro objawy pojawiły się po zatankowaniu paliwa ,to coś nie tak z tym paliwem Bo domyślam się że nie tankowałeś na stacji paliw z tym lewarkiem ,żeby ci więcej weszło :mrgreen:bendinger5 pisze: mam nadzieją że to nie nastawnik, bo objawy pojawiły sie nagle i po tym jak zatankowałem samochód do pełna i na dodatek przechylony na lewarku aby mi więcej paliwa weszło
- bendinger5
- Forum Audi 80
zgadza się :mrgreen: kumpel załatwia mi paliwo, lecz od dawna jeżdzę na (załatwianym ) paliwie.ale mogę się mylić.najlepsze w tym wszystkim jest to że odkąd zatankowałem do "pełna" i przejechałem 100km i ponownie tankowałem weszło mi tylko 2 litry :mrgreen:
wyjeżdżę to paliwo i zobaczymy czy to drżenie ustanie.
[ Dodano: 2010-11-21, 10:36 ]
wczoraj w nocy byłem w mieście i objawy drżenia minęły :mrgreen: jednak to nie nastawnik jak pisał MUNIOR to chyba wina paliwa i tego że w taki dziwny sposób tankowałem.
wyjeżdżę to paliwo i zobaczymy czy to drżenie ustanie.
[ Dodano: 2010-11-21, 10:36 ]
wczoraj w nocy byłem w mieście i objawy drżenia minęły :mrgreen: jednak to nie nastawnik jak pisał MUNIOR to chyba wina paliwa i tego że w taki dziwny sposób tankowałem.
- Matysss_90
- Forum Audi 80
witam u mnie jest audik szarpie na 4 i 5 biegu nie wiem w jakim zakresie obrotów poniewaz nie mam obrotka. nastawnik byl czyszczony filtry paliwa itd nowe kąt wtrysku dawka paliwa ustawion,a po odpieciu wtyczki od predkosciomierza szarpanie nie ustepuje... na kompie pokazalo mi blad czujnika temperatury kolektora ssacego moze to jest tego powodem bo juz sam nie wiem pomóżcie...
- Matysss_90
- Forum Audi 80
Znalazłem coś takiego na allegro http://moto.allegro.pl/regeneracja-nast ... 32279.html
Ktoś miał z nimi do czynienia ? Znają się na rzeczy :D
to nie ważne oni są z piły to mam daleko do nich nie popatrzyłem dokładnie sory za spam
Ktoś miał z nimi do czynienia ? Znają się na rzeczy :D
to nie ważne oni są z piły to mam daleko do nich nie popatrzyłem dokładnie sory za spam
Ostatnio zmieniony 22 lis 2010, 17:23 przez paczekORT, łącznie zmieniany 1 raz.
- Matysss_90
- Forum Audi 80