[80 B4] Filtr Kabinowy
....ja w wolnym czasie zajrzałem z ciekawości , odkręciłem, wyciągnełem i sie bardzo zdziwiłem jak go zobaczyłem :shock: :shock: , taki był zafajdolony, że dziwie się że woogóle coś dmuchało :lol: ....pare razy obstukałem i trochi go wyczyściłem... .jak załączyłem dmuchawe to na początku poleciała kupa kurzu i liści... a teraz to tak dmucha :mrgreen:
....w sklepie kosztuje sam(bez ramki) 26zł, a z ramką 56zł...
....w sklepie kosztuje sam(bez ramki) 26zł, a z ramką 56zł...
ja swoj wypralem recznie w goracej wodzie z proszkiem(trzeba ostroznie aby nie porwac) przez noc wyschnie i jest git:)
nowy za pol roku bedzie wygladal tak samo-zalezy jeszcze w sumie po jakich drogach sie jezdzi :mrgreen:
a tak wogle czy ma ktos na sprzedanie fotel kierowcy czarny,listwę nprogową prawą,2 dekielki do tych alum (15)i uszkodzoną wkladke stacyjki(bez kluczyka) lub sana jej koncówke?
nowy za pol roku bedzie wygladal tak samo-zalezy jeszcze w sumie po jakich drogach sie jezdzi :mrgreen:
a tak wogle czy ma ktos na sprzedanie fotel kierowcy czarny,listwę nprogową prawą,2 dekielki do tych alum (15)i uszkodzoną wkladke stacyjki(bez kluczyka) lub sana jej koncówke?
Ostatnio zmieniony 07 maja 2007, 17:23 przez sliszew, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
W zeszłym roku też mnie wkurzyło ciągłe ścieranie kurzu wewnątrz i zrobiłem rzecz następującą . Kupiłem filtrz przeciwpyłkowy o szerokości zbliżonej do szerokości wlotu powietrza i 3 razy dłuższ od wlotu . Dorobiłem ramke pasującą do wlotu , filtr podziliłem na 3 części i teraz mam spokój z kurzem w mojej niuni . :lol:
ramka filtru....
No to porównamy ceny, w najblizszym mi ASO VW/A cena takiej ramki 50 zł...Marcinus pisze:...........jutro śmigam do ASO.....jak się da wyrwać nówkę ramkę w okolicach 30 czy 40 zeta to biorę, wyjdzie taniej niż jeżdżenie i szukanie po szrotach.....
Pozdr. Adam.