[80 B4] Obniżające sprężyny
Ja własnie jestem na etapiee wyboru zawiechy i własnie przed chwilą dodałem wątek w swoim temacie w MOJE AUTO - mam wrażenie że czym wiecej czytam i oglądam zdjęć tym juz mniej wiem ... i za cholerę nie moge sie na nic zdecydować .dyras pisze:haha, bo ja już też głupi jestem w tym temacie. Gdzieś czytałem że z coupe różnią się długością
Muszę na ten sezon wybrać rozwiązanie budżetowe a w przyszłym wpadnie pewnie gwint i wtedy bede sobie ustawiał i przestawiał jak mi sie podoba.
Wszytko OK fajnie wyglądał również na mts 60/40 ale widzę jedną różnicę - Ty masz opony bardzo niskie 195/40 r17 a ja mam 205/50 r17 7,5' i się zastanawiam czy na takim setupie nie bedzie trzeć ?Adams80B4 pisze:szukaj 60/40 tak czy tak,żeby auto równo leżało trzeba pamiętać,że przód jest wyżej po założeniu 60/60 auto siądzie ale tył będzie nadal rażąco niżej od przodu co z tego że będzie nisko ale nie równo takie moje zdanie zobacz u mnie jak było 60/40
Ja mam kit -60/40 i przy feldze 17" 7.5j i opnie 205/50 nic nigdy mi nie tarło.stawsz pisze:Wszytko OK fajnie wyglądał również na mts 60/40 ale widzę jedną różnicę - Ty masz opony bardzo niskie 195/40 r17 a ja mam 205/50 r17 7,5' i się zastanawiam czy na takim setupie nie bedzie trzeć ?Adams80B4 pisze:szukaj 60/40 tak czy tak,żeby auto równo leżało trzeba pamiętać,że przód jest wyżej po założeniu 60/60 auto siądzie ale tył będzie nadal rażąco niżej od przodu co z tego że będzie nisko ale nie równo takie moje zdanie zobacz u mnie jak było 60/40
Re: [80 B4] Obniżające sprężyny
Witam. odkupie od kogos uzywane zawieszenie sportowe sprezyny razem z amortyzatorami najchetniej 60/60 lecz przyjme rowniez inna propozycje:) kontakt do mnie 798-278-567