[80 B4 ABK]Poduszka mcpersona
teraz to już naprawdę nie wiem jak u mnie to jest..., wiem że jak odkręcę tą nakrętkę rowkową u góry to widzę łożysko czyli tak jakby miałbym na odwrót....zserty pisze:Zielonym/niebieskim do dołu. Guma wchodzi w kielich.
pamiętam jak przymierzałem przy wymianie i tak i na odwrót i w sumie obydwa sposoby pasowały... jeśli chodzi o złożenie....
Chłopaki :!:
Ta tulejka trzyma całą poduszkę/łożysko. Wchodzi głęboko do samej podkładki.
Tym sposobem cały element jest trzymany razem, a guma w kielichu jest jakby razem z budą.
Jeżeli nie przyjmujecie odpowiedzi za prawidłowe, tylko cały czas pytacie o to samo przez pięć stron, a odpowiedź była podana już na pierwszej, to udajcie się do warsztatu i zrobią wam to jak powinno być. Każdy gość, który wymieniał to raz w życiu wie jak powinna być zamontowana poduszka w kolumnie MacPhersonie.
Ta tulejka trzyma całą poduszkę/łożysko. Wchodzi głęboko do samej podkładki.
Tym sposobem cały element jest trzymany razem, a guma w kielichu jest jakby razem z budą.
Jeżeli nie przyjmujecie odpowiedzi za prawidłowe, tylko cały czas pytacie o to samo przez pięć stron, a odpowiedź była podana już na pierwszej, to udajcie się do warsztatu i zrobią wam to jak powinno być. Każdy gość, który wymieniał to raz w życiu wie jak powinna być zamontowana poduszka w kolumnie MacPhersonie.
właśnie tym się sugerowałem wymieniając samemu poduchę...zserty pisze:to udajcie się do warsztatu i zrobią wam to jak powinno być.
rozumiem Waszą pewność, tylko nie rozumiem teraz swojej pewności jak jest u mnie, muszę to skontrolować przy najbliższej okazji i oczywiście sam a nie jakiemuś mechanikowi, im powiedziałem już stanowczo NIE