u mnie też coś stuka, poduszki zmieniłem i nie przestało więc nie śpiesz sie z wymianąOGr pisze:A ja mam pytanie do tego. Bo u mnie jak najeżdżam na jakąś nierówność słychać stuki z zawieszenia, dużo rzeczy już tam wymieniłem. Czy te poduszki są odpowiedzialne za tego typu stuki ?
Albo inaczej, co się dzieje jak te poduszki padają ?
[80 B4 ABK]Poduszka mcpersona
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
No zgodnie z wolą administratora, pozwólcie koledzy że podepnę się do tematu. :?:
Mam takie to pytanko czy ktoś montował poduszki skf (nr. VKDC 35100),
i czy warto je zakładać bo są dwa razy droższe od lemfordera.
a może podam jeszcze ceny hurtowe.
skf - 43pln
lemforder - 22pln
febi- 15pln.
dello-11pln.
hans pries- 14pln
monroe-43pln.
i taki oto mam wybór, biorę pod uwagę skf i lemforder, ale o skf to tyle
wiem że łożyska to oni dobre robią, a poduchy?
Mam takie to pytanko czy ktoś montował poduszki skf (nr. VKDC 35100),
i czy warto je zakładać bo są dwa razy droższe od lemfordera.
a może podam jeszcze ceny hurtowe.
skf - 43pln
lemforder - 22pln
febi- 15pln.
dello-11pln.
hans pries- 14pln
monroe-43pln.
i taki oto mam wybór, biorę pod uwagę skf i lemforder, ale o skf to tyle
wiem że łożyska to oni dobre robią, a poduchy?
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
ja kupiłem łożska sachs za 14zł szt wymieniłem i się okazało że jest jaszcze gorzej jaszcze bardziej zawieszenie stukało po sprawdzeniu całej zawiechy doszedłem co to jest i to jest częsta przyczna a nie poduszki mianowicie odkręcają się nakrętki na wkładach amortyzatorów żabką dokręciłem po pótora obrotu i jak reka odjol
Panowie.... ja dzis mialem zamiar kupic te cale poduchy i co... :shock:
Facet mi zaspiewal cene ponad 200zl za jedną strone... :-o Skąd on ją wziął...??
Spytalem sie czy mają zamienniki to mowil ze jakies tam ma za 30zl...
Czyli oryginaly kosztują 200zl.... :?: :?:
Wpadlem do domu sprawdzic ceny w intercars i tam nie ma mowy o takiej kosmicznej cenie... Zestaw naprawczy (poducha i lozysko) to max 75zł sachs'a
A tu piszecie ze w ASO koszt 80zl...
O co tu chodzi...?
Poduchy oczywiscie nie kupilem :roll:
Facet mi zaspiewal cene ponad 200zl za jedną strone... :-o Skąd on ją wziął...??
Wpadlem do domu sprawdzic ceny w intercars i tam nie ma mowy o takiej kosmicznej cenie... Zestaw naprawczy (poducha i lozysko) to max 75zł sachs'a
O co tu chodzi...?
Poduchy oczywiscie nie kupilem :roll:
[quote="kris0181"]Panowie.... ja dzis mialem zamiar kupic te cale poduchy i co... :shock:
O co tu chodzi...?
dokladnie w ASO jakies 2 miechy temu palcilem 84zl sztuka z lozyskiem INA ( firma BOGE). W tych serwisach zatrudniaja takich kolesi ze nie maja pojecia co do nich sie mowi , jak ja kupowale i mowie ze chce poduszki firmy boge to oczy wywalil i patrzyl jak na wariata i mowi ze niamaja takiego czegos, natomiast jakis inny koles przyszedl i bez gadania znalazl zamowil i jest.
te 200zl to jest nie realne chyba ze sa ze zlota :mrgreen:
pozdrawiam
O co tu chodzi...?
dokladnie w ASO jakies 2 miechy temu palcilem 84zl sztuka z lozyskiem INA ( firma BOGE). W tych serwisach zatrudniaja takich kolesi ze nie maja pojecia co do nich sie mowi , jak ja kupowale i mowie ze chce poduszki firmy boge to oczy wywalil i patrzyl jak na wariata i mowi ze niamaja takiego czegos, natomiast jakis inny koles przyszedl i bez gadania znalazl zamowil i jest.
te 200zl to jest nie realne chyba ze sa ze zlota :mrgreen:
pozdrawiam
szukam...gmeram... itp... i coś mi się wydaje że koleś jest taki kompetentny że chciał mi chyba zestaw naprawczy calego zawieszenia sprzedac... dobre jaja hehe <ok>
http://www.moto.allegro.pl/item53482525 ... zenia.html
http://www.moto.allegro.pl/item53482525 ... zenia.html