Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B4] naklejka na nadwoziu

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 21 wrz 2007, 20:17

Robiłem to na jesieni ub.r. Lakierek jest gładki jak stół :-D . Jak na razie jest super. Z tym, że ja używam dodatkowo wosku Wonder Glaze, który zabezpiecza lakier nawet do 12 m-cy i daje niesamowity efekt. Na dowód tego przytoczę takie zdarzenie. Jeżdżę od czasu do czasu na myjnię ręczną (od kilku m-cy tą samą) i ostatnio jakieś 3 tygodnie temu właśnie położyłem ten wosk. Potem jeździłem dość długo i autko troszku się przykurzyło. Parę dni temu pojechałem na myjnię, a gość pyta gdzie robiłem polerkę, że się tak błyszczy, a to było jeszcze przed myciem :-D.
A wracając do samego polerowania, to sam bym chyba nie chciał tej roboty za żadną kasę.

sikor
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: sikor » 21 wrz 2007, 20:44

troche trzeba czasu ale pasta scierajaca troche uwagi potem wosk i nie powinno byc problemu a jeden dzien mozna poswiecic kiedys w taki sposob jak pisaliscie wczesniej polerowalem cc efekt niesamowity a przy okazjii spolerowalem klej po naklejkach na tylnej klapie bo ktos mi je ukradl i to w bardzo brutalny sposob a po polerce tylko mala ryska zostala na lakierze akrylowym nie bedzie zadnych problemow tylko nie mozna przesadzic z sila docisku

no i jak samemu to wieksze zadowolenie ja bylem dumny z siebie jak zobaczylem co wyszlo heheheheheh

Amorek

Post autor: Amorek » 22 wrz 2007, 14:49

Mam problem w swoim aucie :-( na tylnej klapie mam pozostałość po naklejce i pozostał klej po niej :-/ ale jest on twardy jak skała nic go nie rozpuszcza próbowałem już wszystkim go usunąć począwszy od rozpuszczalników poprzez benzynę po zmywacz do paznokci i nic :evil: , może macie jakiś pomysł bo troche nie bardzo to wygląda jazda z takim smarkiem na klapie :-?

sikor
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: sikor » 22 wrz 2007, 18:54

zdrap grba warstwe a to co zostanie spoleruj

duzo czu poswiec i napewno zrapiesz nie szkodzac lakierowi wydaje mi sie ze innej rady nie ma

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elementy karoserii”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl