PS z cala ta sytuacja z podnosnikiem to byla kupa smiechu... bo koles spuszcza na dol i mowi no mozesz pan jechac

K***A co za jamnik :lol:
Powiem ci że od progu do ziemi to będzie sporo mniej. Ja mam -40 Eibacha i mam 17cm do ziemi - ratuje mnie tylko to że mam oponki na 70 wysoki. Szczeże mówiąc to nie wyobrażam sobie jazdy u nas na moim zawieszeniu z niższym profilem niż 60... I tak czasem haczę jak się zapomnehomer pisze:szczerze to wyglada mi to na wiecej niz -100 ale nie bede sie klucilzjawa pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zdjęcia poglądowe gleby w okolicach wlasnie -100 lub troche wiecej :mrgreen:
Jazda to bedzie istny horror i loteria co dzis urwiesz :mrgreen:
Jeśli chcesz niski profil opony to zapomnij o kołach 15`, minimum to 16` ale najlepiej 17`.
Jak zglebisz to daj foty!
Pozdro
wtepne pomiary od progu do po odjeciu -100mm do gleby zostanie mi ok 12-15cm wiec jeszcze kuuupa miejsca chyba ze mi sie cos myli :roll: a wtym auci c ty pokazujesz to jest raczej pneumatyka do polozenia brzucha na ziemi
Gllen pisze:ile kosztuje zrobienie gleby -40?? i czy da sie samemu taka operacje przeprowadzic w domowym warsztacie?? te -100 ( ponad na tym zdjeciu ) jak dla mnie przesada i troche to smiesznie wyglada :lol:
popieram tylko lotnisko hehehjerzyk pisze:moim zdaniem takie obniżenie jak ma ta czarna audiczka na fotach to lekka przesada, jedynie autko nadaje się do jeżdzenia po lotnisku