juz nie moge doczekac sie efektu 8+1

właśnie też zastanawiałem się czy nie będzie takie problemu przy zamontowaniu głośników w tylnych drzwiach.Damian1406 pisze:(są za grube i drzwi się nie domykają bo głośnik uderza w tylną kanapę)
Tak, te tascki są za grube i uderzają w tylną kanapę i trzeba trzaskać drzwiami.AUDI_A6 pisze:właśnie też zastanawiałem się czy nie będzie takie problemu przy zamontowaniu głośników w tylnych drzwiach.Damian1406 pisze:(są za grube i drzwi się nie domykają bo głośnik uderza w tylną kanapę)
Damian1406, Jakie narzędzia były Ci potrzebne to zrobione taszek? wyrzynarka do drewna i zszywacz do skóry i tyle? długo ci to zajęło? Gdzie kupiłeś płytę z mdfu bo ja też bede sobie sam tylne taszki robił..
Moge zapytac, do czego jest ta pianka? Gdzie ja wykorzystales i co to w ogole za pianka jest? Jakas gabka miedzy skora/skaja a drewnem?Damian1406 pisze:Do zrobienia taschki potrzebujesz:
MDF 12 - 15 mm ( kupisz w każdym składzie budowlanym w swojej mieścinie)
Wyżynarka
Wiertarka z wiertłem do drewna, trzeba wywiercić otwory na śruby
Klej do przyklejenia pianki
Skórę lub skaję czarną oczywiście
Zszywacz do skóry
Dokładnie tak, taka pianka jak pod panele podłogowe, jest idealna. Tylko pamiętajcie, aby ją przykleić musicie użyć klej w spraju i położyć tą piankę na przygotowaną do oklejenia taschkę, broń Boże dociskać tą piankę bo wam fałdy powychodzą.Oofol pisze:Tak, to taka "podszewka" pod skórę. Może to być cieniutka gąbka, albo np taka pianka jak pod panele podłogowe.
Głośniczki bardzo ładne Oofol, ale jak to gra to nie mem pojęcia. Ale lepiej posłuchać jak grają zanim kupisz. Ja się szczypałem z kupnem swoich ponad miesiąc, i gadałem sobie, może te a może tamte, ale jak poszedłem do salonu car-audio, posłuchałem obwąchałem, to już nie miałem żadnych wątpliwości że te Magnaty Xcess 216 będą idealne. Mój kolo ma salon car-audio wlecę do niego i jak będzie miał ten model to posłucham ich, bo sam jestem ciekaw jak cykają. Ale pamiętaj lepiej dorzucić 50 zeta aby potem nie żałować.Oofol pisze:Pano wie a tak z innej beczki...
Chce nabyc zestaw Blaupunkta Velocity V6 Vantage
http://allegro.pl/item190835375__glosni ... ntage.html
czy ktos tego juz sluchal?
Ja mam z przodu blaupunkty THc 172 i jestem z nich super zadowolony ale w tylne drzwichce wsadzic tez blaupunkta i nie wiem czy te co mam czy wlasnie ten model z wyzszej polki...