[1.9TDI 1Z] Diagnostyka i czyszczenie nastawnika
- hackthemilk
- Forum Audi 80
[1.9TDI 1Z] Diagnostyka i czyszczenie nastawnika
Witam poszukuje dobrego (uczciwego) mechanika w okolicy Tomaszowa Lub
lub Zamoscia i Rzeszowa
Problem mam ze czasem szarpie mi silnikiem i skaczą obroty, zdarza się to losowo.
Prosze o info na PW lub emial lub gg
lub Zamoscia i Rzeszowa
Problem mam ze czasem szarpie mi silnikiem i skaczą obroty, zdarza się to losowo.
Prosze o info na PW lub emial lub gg
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Łukasz , musimy pomyśleć o założeniu firmy ,specjalizacja 1,9 tdi Mariusz (Kostrz) będzie chipował a my zajmiemy się nastawnikami i innymi bolączkami :mrgreen: wszystkie pobliskie warsztaty by poszły z torbami ,na szczęście dla nich są jeszcze auta innych marekUKI_XX pisze:zapraszamy do nas nastawnik indukcyjny wyczyścimy fachowo i w przystępnej cenie
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2010, 14:29 przez MUNIOR, łącznie zmieniany 2 razy.
chyba by nas ubili :mrgreen: ale święte słowa, trzeba by po jakimś czasie ludzi w kolejce upychać, pół PL byśmy doprowadzili do stanu "fabryka+bonus" <ok>MUNIOR pisze:Łukasz , musimy pomyśleć o założeniu firmy ,specjalizacja 1,9 tdi Mariusz (Kostrz) będzie chipował a my zajmiemy się nastawnikami i innymi bolączkami :mrgreen: wszystkie pobliskie warsztaty by poszły z torbami ,na szczęście dla nich są jeszcze auta innych marekUKI_XX pisze:zapraszamy do nas nastawnik indukcyjny wyczyścimy fachowo i w przystępnej cenie
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
No i tak powinno być z każdym naszym TDIt4zior pisze:MUNIOR nie to auto teraz, pieknie płynnie jeździ.
słusznie ,polecam tłumik przelotowy bo nic nie trzeba ciąć ani spawać ,ja kupowałem po 55zł w sklepiet4zior pisze:Dzisiaj zrobiłem EGR i wymieniłem termostat, jutro idzie katalizator pod nóż
[ Dodano: 2010-09-23, 11:09 ]
:mrgreen:UKI_XX pisze:pół PL byśmy doprowadzili do stanu "fabryka+bonus" <ok>
- hackthemilk
- Forum Audi 80
Moj kat zrobił papa dzisiaj, pręt, młotek i srodek wyleciał(żadnego, cięcia i spawania , puszka mała, rezonansu nie ma więc jest gitara, w benzynie by to nie przeszło. Heh, jak go zdjąłem to nie było prześwitu w ogole, teraz autko trochę lepiej od dołu ciągnie.
hackthemilk, Munior ma na myśli tłumik przelotowy w miejsce katalizatora, strumiennica to bajer, nie warto pakować w to pieniedzy, nic nie daje a więcej zwykle kosztuje
hackthemilk, Munior ma na myśli tłumik przelotowy w miejsce katalizatora, strumiennica to bajer, nie warto pakować w to pieniedzy, nic nie daje a więcej zwykle kosztuje
I dobrze zrobiles, teraz wklad mozesz sprzedac i 100 zl Twojet4zior pisze:Moj kat zrobił papa dzisiaj, pręt, młotek i srodek wyleciał(żadnego, cięcia i spawania , puszka mała, rezonansu nie ma więc jest gitara, w benzynie by to nie przeszło. Heh, jak go zdjąłem to nie było prześwitu w ogole, teraz autko trochę lepiej od dołu ciągnie.
- hackthemilk
- Forum Audi 80
<ok> Ooki temat można zamknąć
gorące podziękowania dla:
MUNIOR
dzięki za podejście do tematu - szybki kontakt i profesjonalną realizację naprawy. Będę czasem zaglądał - . :mrgreen:
UKI_XX
tobie dziękuję też za podejście ale nie spasowaliśmy terminu - dlatego nic nie wyszło - sorka
pepo_avant
dzięki za info na temat lokalnych partaczy-mechaników (m. in. o Sławku z LTM okolice obwodnicy)
dzieki za pomoc <ok>
gorące podziękowania dla:
MUNIOR
dzięki za podejście do tematu - szybki kontakt i profesjonalną realizację naprawy. Będę czasem zaglądał - . :mrgreen:
UKI_XX
tobie dziękuję też za podejście ale nie spasowaliśmy terminu - dlatego nic nie wyszło - sorka
pepo_avant
dzięki za info na temat lokalnych partaczy-mechaników (m. in. o Sławku z LTM okolice obwodnicy)
dzieki za pomoc <ok>