Deskorolka
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Nie widzę tu żadnego powiązania.subratri pisze:w każdym aucie w którym myłem silnik pojawiły się wycieki
Zgadza się. Nic nie jest wieczne i dlatego czasem lubi coś pociec.subratri pisze:w nowych silnikach, gdzie uszczelki nowe, nie dzieją się przykrości, ale nasza auta nowe nie są.
Nie wytrzymał bym, gdyby pod maską mojego auta był syf. Wnerwia mnie nawet, jak mi się silnik przykuży. Ja, myję komorę jakąś chemią, którą stosują na myjkach u mnie w robocie. Nie wiem jak ona oddziałuje na gumę, ale koncentrat rozpuszcza skórę na rękach. Wszystko to spłukuję wysokim ciśnieniem i jeszcze nie zauważyłem, abym z tego powodu miał jakieś problemy z wyciekiem, czy zwarciem.
Ogolnie fura super ale zderzak CFL bardziej mi sie podobał teraz zajeżdza laminatem i wioskom a dlatego że przez kratki widać droge zamias BIG IC albo chociał jak by osłona pod motorem była to juz lepiej by było. Jak zapodasz BIG IC osłona pod motor to bedzie lepiej niż CFL i to dużo ale narazie troche wioskowo :mrgreen:
No to teraz kurcze zwątpiłem co do tego K2 bo ostatnio w sobote myłem tym silnik i wyjdzie w praniu czy coś "odpadnie" a co do zderzaka to taka jego natura że lubi opadać ! mi tak samo na tych naszych super drogach z czasem opadnie i trzeba go dobijać od nowa ! Tak więc nie bądźmy pedantyczni :roll:
Fajne autko, nie czytałem całego wątku ale możesz mi zdradzić gdzie dorwałeś gwint do 80-tki ? To przypadkiem KW ? V1 czy V2 ?
Jedynym dużym minusem tego auta jest fakt że to diesel Wiem że sam jeżdżę dieslem ale przecież tym się nie da jeździć z otwartymi szybami, a bez dachu to musi być niezły traktor
Jedynym dużym minusem tego auta jest fakt że to diesel Wiem że sam jeżdżę dieslem ale przecież tym się nie da jeździć z otwartymi szybami, a bez dachu to musi być niezły traktor
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
OGr, kupilem podczas robiorki couipe nod Kazi_2005 KW V1 ;]
Słonik, o ten dolek Ci chodzi z tym podjazdem? udawanie nie udawanie, ale pozniej fajne avatary wychodza :mrgreen:
wazne ze ogarnalem tylne tuleje, komplet wymieniony, oraz silnik ogarniety, trzyma poziom max od paru dni wiec usterka usunieta...
Słonik, o ten dolek Ci chodzi z tym podjazdem? udawanie nie udawanie, ale pozniej fajne avatary wychodza :mrgreen:
moze nie porabie, ale jest coraz gorzejslugs pisze:bo nam się Kolczat wkurzy i eresa porąbie siekierą
wazne ze ogarnalem tylne tuleje, komplet wymieniony, oraz silnik ogarniety, trzyma poziom max od paru dni wiec usterka usunieta...