schack pisze:Wiem kurwa czego tyle mi to auto pali... Podniosłem dzisiaj na lewarku go z każdej strony i wszystkie koła trą... nie wiem co dokładnie ale wydaje mi sie, że to powinno luźno się kręcić a nie ocierać tak, ze ja muszę użyć siły, żeby kręcić... co jest nie tak?
[B4 2.0 ABT + LPG] problem ze spalaniem, pytania.
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
[B4 2.0 ABT + LPG] problem ze spalaniem, pytania.
Witam,
czytałem wszystkie tematy odnośnie spalania i znalazłem parę informacji ale, dolot mam szczelny, układ zapłonowy nowy a spalanie na poziomie 18 litrów po mieście o.O
Jest to instalacja 1 generacji więc tu sonda nie ma nic do powiedzenia chociaż i ona jest nowA
Reduktor wymieniałem jakiś rok temu, możliwe, żeby już było po nim?
Oraz czy opłaca się reduktor regenerować, rozmawiałem z takimi co mówili, że są bardzo zadowoleni z pracy reduktora po regeneracji, prawda to, że ma to sens?
czytałem wszystkie tematy odnośnie spalania i znalazłem parę informacji ale, dolot mam szczelny, układ zapłonowy nowy a spalanie na poziomie 18 litrów po mieście o.O
Jest to instalacja 1 generacji więc tu sonda nie ma nic do powiedzenia chociaż i ona jest nowA
Reduktor wymieniałem jakiś rok temu, możliwe, żeby już było po nim?
Oraz czy opłaca się reduktor regenerować, rozmawiałem z takimi co mówili, że są bardzo zadowoleni z pracy reduktora po regeneracji, prawda to, że ma to sens?