tak o ten mi chodziPieterB pisze:sonda-ecu, mówimy o sygnałowym tym pojedynczym
jest jakiś opis pinów wtyczki komputera ??? wyjołem kompa sprawdził bym czy jest wg przejście na tym przewodzie bo nie mam akurat innego kompa na podmiankę ???
moim zdaniem zablokowało się za każdym razem i to tylko przez odpinanie czujnika bardzo widoczna była różnica na lampie przed zablokowaniem kreska na kole pływała jak szalona po zablokowaniu stanęła w miejscu problem ewentualnie z pomocnikiem bo ciężko było mu utrzymać silnik idealnie na obrotach bo każdy ruch aparatem mu to utrudniał myślę skonstruować jakiś przyrząd do blokowania przepustnicy i jeszcze to kiedyś powtórzęPieterB pisze:a no nie zablokujesz ecu, a przynajmniej mnie się to nigdy nie udało. Więc jest wielce prawdopodobne że ustawiony jest źle
jak ogarnę sondę to się tym zajmę w następnej kolejnościPieterB pisze:Odpalasz program i pomalutku dodajesz gazu obserwując wykres, silnik wyłączony oczywiście
dzięki za inf czegoś takiego szukałem w sieci ale jakieś dziwne opisy znajdywałem poszukam tutaj zapewne ułatwi nam to komunikacjęPieterB pisze:ps w dziale dowload masz opis bloków - ściągnij sobie tylko popatrz na rocznik bo są dwie, a nie będę Ci musiał takich prostych rzeczy tłumaczyć. Bo tak to nam zajmie trochę czasu