słuchajcie znowu lipa

Za tyle to chyba jakiś nienormalny kowal robi.MARCIN 80B4 pisze:a co do ceny w tamtym roku za wymianę kpl. rozrządu w 1Z 70 pln.
w AFN za wymianę kpl. rozrządu + pompa wody+ simer wału i wałka 80 pl.
Zastanów się czy chciało by Ci się rozbierać pół auta za takie pieniądze, ja jako osoba grzebiąca w tym jestem zdania że 300zł to i tak za mało.MARCIN 80B4 pisze:tak że cena w granicach 300 pln. jest według mnie sporo wygórowana,
Jak bym miał odpowiednie narzędzia i wiedzę to w swoich samochodach na pewno sam bym sobie rozrząd zmieniał, co do wymiany w celach zarobkowych to szczerze powiem nie wiem ile czasu to zajmuje, ale jeszcze biednego mechanika nie spotkałem :mrgreen:Solskier pisze:MARCIN 80B4 napisał/a:
tak że cena w granicach 300 pln. jest według mnie sporo wygórowana,
Zastanów się czy chciało by Ci się rozbierać pół auta za takie pieniądze, ja jako osoba grzebiąca w tym jestem zdania że 300zł to i tak za mało.
popieram Piotrka i myśle że wiedza i praca mechanika zostanie bardziej doceniona i zarobki podskoczą oczywiscie mowie tu o mechaniku ktory wie w czym rzecz bo np ten co planuje glowice bierze 30 , 50zl a ten co podpina pod kompa i kasuje błedy tyle samo to dla mnie troche dziwneSolskier pisze:Za tyle to chyba jakiś nienormalny kowal robi.MARCIN 80B4 pisze:a co do ceny w tamtym roku za wymianę kpl. rozrządu w 1Z 70 pln.
w AFN za wymianę kpl. rozrządu + pompa wody+ simer wału i wałka 80 pl.
Zastanów się czy chciało by Ci się rozbierać pół auta za takie pieniądze, ja jako osoba grzebiąca w tym jestem zdania że 300zł to i tak za mało.MARCIN 80B4 pisze:tak że cena w granicach 300 pln. jest według mnie sporo wygórowana,