Ale rozpórka nie ma chyba za zadanie trzymać amorów tylko łączyć kielichy, czyli najbardziej newralgiczne punkty ze sobą, tak aby siły były przenoszone na oba jednocześnie.shellah pisze:Inaczej jest jeśli rozpórka trzyma amory
[b3/b4] Modyfikacje - Rozpórka kielichów przednich
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Koledzy a czy może mi któryś zmierzyć kto ma audi coupe przestrzeń miedzy kielichami ale tył jak ktoś ma możliwość bez tapicerki bo przymierzam się do zrobienia sobie rozpórki tył ale nie jestem pewien czy dobrze zmierzyłem mi wyszło 838mm że ma mieć cała rozpórka z mocowaniami z góry dzięki za pomoc
przykładowe foto o jaki wymiar mi chodzi:
przykładowe foto o jaki wymiar mi chodzi:
Tak na szybkoSIDNEY85 pisze:To zapodaj linka z tej strony <ok>
http://www.venom24.pl/rozporka-tylna-un ... 10561.html
sagem, dzięki za porady na pewno się do nich zastosuje i podzielę wrażeniami z jazdy jak zamontuje przednia górna rozpórkę + tylnią górną pozdro
GerB3, z zdjęcia wychodzi że mam taką samą wiec powinna podpasywać bez problemu do silnika z aku na grodzi
Dregan, pokaż jak ona wygląda bo chce zweryfikować czy moja samoróbka jest podobna
GerB3, z zdjęcia wychodzi że mam taką samą wiec powinna podpasywać bez problemu do silnika z aku na grodzi
Dregan, pokaż jak ona wygląda bo chce zweryfikować czy moja samoróbka jest podobna
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, 14:33 przez miki1133, łącznie zmieniany 1 raz.
!StaSiu, powiem ci tak ja jestem zadowolony jakieś mega gleby nie mam bo tylko -60 ale uwierz buda znosi lepiej dziury pewnie jak usztywnię jeszcze tył będzie jeszcze lepiej
ps. jeśli twoja jest wykonana z rury grubościennej to będzie spełniała swoje zadanie <ok>
skoti, musiał bym mieć dokładne wymiary i trochę czasu o co teraz ciężko u mnie
ps. jeśli twoja jest wykonana z rury grubościennej to będzie spełniała swoje zadanie <ok>
skoti, musiał bym mieć dokładne wymiary i trochę czasu o co teraz ciężko u mnie
Mały off zrobię
Szukam kogoś kto mieszka blisko Miejscowości Skoczów (woj. Śląskie ,powiat Cieszyński) jest tam firma która robi rozpórki i potrzebują na wzór audi 80. Napisałem do nich i trza by było podjechać i zrobią .Dobra cenę zaoferowali za 2 szt (przednia i tylna górna). Oczywiście najlepiej jak by to była be dwójka w 4 cyl :mrgreen:
Może mi ktoś pomóc?!
Szukam kogoś kto mieszka blisko Miejscowości Skoczów (woj. Śląskie ,powiat Cieszyński) jest tam firma która robi rozpórki i potrzebują na wzór audi 80. Napisałem do nich i trza by było podjechać i zrobią .Dobra cenę zaoferowali za 2 szt (przednia i tylna górna). Oczywiście najlepiej jak by to była be dwójka w 4 cyl :mrgreen:
Może mi ktoś pomóc?!