podstawą do modów było b4 quattro 2.8 avant w której uszkodzony był silnik zerwany pasek rozrządu silnik AEL z A6 z 96 r. z anglika z przebiegiem 109 tys mil cały napęd pozostał z 2.8 dorobione łapy sprzęgło zwykłe nie dwu-masowe i multum przeróbek mechanicznych, elektrycznych a silnik z chipowany mocnym programem, FMIC, bez katów, EGR, wolna odma, oryginalna turbina z AEL podkręcona do 1.4 bara i dymu z wydechu jak za starym załadowanym i jadącym pod górkę JELCZEM poprostu nic nie widać.
Wrażenia niesamowite ogromna elastyczność a do setki aż żołądek przywitał mi się z kręgosłupem poprostu wymiata zrobiona była przymnie próba z VW corrado 2.9 192KM i audi lepsze było vw też na tablicach ukraińskich wracali na dwa auta najgorsze że auto porusza się na ukrainie

u nas w kraju tylko chip był robiony a cały swap na ukrainie auto spotkałem przypadkiem 50km przed przejściem granicznym zmierzało do Dorohuska, wracało z chipowania ale nie wiem od kogo nie spytałem

a zaciekawiło mnie ze nie miałem z nim żadnych szans a czarny dym zauważyłem, wizualnie bez modów wiec ciężko rozpoznawalne.
Może kiedyś pojawi się na naszym forum właściciel spisał adres strony klubowej poczekamy zobaczymy.